Skrevet af

Heidi Damsgaard, Inside Sales Specialist

Helle Andersen, Inside Sales Specialist

Siden julen 2016 har vi haft elever som en del af Inside Sales teamet. For edgemo har det været entydigt positivt, derfor har vi også besluttet at fortsætte med elevprogrammet og søger nu elever igen. Men hvad mener eleverne selv? Vi har spurgt Heidi og Helle om, hvordan det er at være elev i edgemo.

I edgemo har de gode relationer altid været en kerneværdi, og en forudsætning for at vores forretning overhovedet kan løbe rundt. ”Relationerne giver dig lyst til at gøre det godt for både kunden, og den sælger du assisterer” mener Heidi.

”Din viden om it skal nok komme” mener Helle, der startede som edgemo-handelselev i starten af 2018 .

"Der er altid en god portion dokumentation eller en god kollega, der kan hjælpe" forklarer hun. "Og mange leverandører er også vildt gode til at give råd og vejledning om alternativer, hvis den vare, du mangler, er i restordre eller udgået" siger Helle. ”Hvis jeg er usikker på noget, så ved jeg, at der er nogen i mit team, der har svaret”.

Læs mere og kontakt Helle

"Egentlig troede jeg, at jeg ville lave noget med økonomi" fortæller Heidi. "Jeg var i tvivl om jeg overhovedet skulle sende ansøgningen, men ledelsen overbeviste mig om, at jeg i det mindste skulle komme til en samtale."

Til samtalen var kemien med Tina så god, og opgaverne lød umiddelbart spændende, at Heidi takkede efterfølgende ja, da hun blev tilbudt elev-stillingen, som hun færdiggør i december 2018.

"I starten fik jeg mulighed for at sidde nogle dage sammen med økonomiafdelingen. Det var spændende, men jeg blev også pludseligt glad for, at jeg havde valgt en anden vej."

"For mig har det betydet helt vildt meget, at have en god kollega og mentor som Tina" Heidi er - som første elev i afdelingen - ikke i tvivl om, at hun startede privilegeret. "Jeg tror de andre har fået en mere struktureret introduktion, fordi de startede nogenlunde samtidigt, men jeg fik 1:1-oplæring af en af de bedste."

Læs mere og kontakt Heidi

Selvom kun Heidi var mandsopdækket hele vejen, har de andre elever ikke manglet noget. "Tillid! Der er så meget tillid til os herude. Selvom man ikke kan svare på et spørgsmål her og nu, har ens kollegaer tillid til, at man finder svaret. Og det gør man. Enten ved at lede selv, eller ved at spørge andre" forklarer hun.

Men tilliden rækker længere end det, siger hun og fortsætter: "Vi får meget ansvar. Der er kunder, som jeg hurtigt er blevet ansvarlig for, og jeg bliver involveret i projekter."

Læs portrættet af Inside Sales Manager Tina Rasmussen

De fire er enige om, at kulturen i edgemo er meget inkluderende. Og selvom edgemo på mange måder er en ”voksen” virksomhed uden de store udskejelser i hverdagen, er der ikke meget branchestivhed over kulturen. ”Jeg kunne bare mærke på huset og stemningen, at det var behageligt at være her,” siger Heidi om sit første besøg i lokalerne. ”Det handler om de kollegaer, man har. Og kunderelationerne. Man kommer til at brænde for det, man laver” fortsætter hun.

I edgemo har de gode relationer altid været en kerneværdi, og en forudsætning for at vores forretning overhovedet kan løbe rundt. ”Relationerne giver dig lyst til at gøre det godt for både kunden, og den sælger du assisterer” mener Heidi.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål til hvordan det er at være elev i edgemo, så sidder Heidi og Helle klar til at snakke med dig