I edgemo har vi skabt et hus og en kultur, som bygger på mod, passion og på muligheder. Morten, Kenneth og Lars startede vores eventyr, fordi de nogle muligheder. De greb dem og handlede på dem. Det er en grundsten i vores DNA, at muligheder er vejen frem. Samtidig er vi rundet af, at mennesker er forskellige og handler forskelligt på nye muligheder, fx at have eller få et job.

Morten Arknæs, medstifter og salgsdirektør i edgemo, har ofte udtalt, at vi arbejder med positiv forskelsbehandling. Oversat betyder det, at når 10 personer med samme rolle i en organisation får den samme opgave, så får man 10 forskellige tilgange, processer og resultater tilbage – og netop dét er der plads til i edgemo.

Vi har skabt en arbejdsplads, hvor man bliver. It-branchen mangler kvalificerede hænder, og mange oplever derfor stor udskiftning. Men i edgemo er vores fastholdelsesrate meget høj. Det giver rum til at udvikling for såvel forretning som mennesker. Avancement i klassisk optik betyder noget for nogle, men slet ikke for alle. Her får man stor indflydelse på egen udvikling, og pilene peger ikke kun opad. Vores Infrastructure Specialist, Niels Holm, som for nyligt fik ny rolle som Citrix Partner Lead, siger det så fint: ”Hvis du vil noget – så har du muligheder”. Det er derfor, vi siger: Dit job er, hvad du gør det til. Kom med en god idé og vis os, hvad du vil. Læs mere om karriere i edgemo.

Talent bliver spottet – Talent kan udvikles.

Vækst skaber muligheder

Mette Hylander, som er marketingchef i edgemo og har været med siden starten, fortæller om mulighederne for at forny sig i edgemo. ”Vores jobs ændrer sig med vores vækst – den skaber konstant nye muligheder. På dén måde behøver man ikke skifte job, for at et nyt job – det kommer næsten af sig selv”.

”Plejer” skal for enhver pris ikke dømmes ude, bare fordi det går stærkt i it-branchen. Kontinuitet og rutiner er ikke fy-ord, og derfor løber ingen rundt med hovedet under armen i edgemo – vi har konstant fokus på forretningen og på kunderne. Men klassiske paroler, som at kende sin plads, og at gå den slagne vej - de har ikke megen gang i edgemo.

Historien om Stefan

Inside Sales Manager og veteran i edgemo, Tina Rasmussen, fortæller som et eksempel om hendes kollega Stefan Birksø Mølgaard. Han tog skiftet fra Inside Sales Specialist til Project Manager par excellence: ”Stefan var jo egentlig vores Fona-Finn, som vi kærligt kaldte ham. En ekstremt dygtig sælger og kundeservice-person. Han har altid taget bolden og været meget systematisk. Men det viste sig undervejs, at han havde projektstyring som udtalt kompetence. Stefan havde en stærk forretningsforståelse, som passede godt med, at vi fik en masse nye store kunder. Han blev derfor taget meget med ud til disse, og det gik rigtig godt. Men vi kunne bare se, at det virkede skørt, at han fald tilbage i produkt- og service-rollen. Derfor blev han tilbudt PRINCE2-uddannelsen i projektstyring - og pillet ud af den daglige drift. Nu sidder han med projektstyring internt og eksternt og arbejder også onboarding af store kunder. Super godt gået”.

Siden artiklen blev skrevet, har Stefan taget yderligere to karriereskift. Første gang da han pr. 13. januar 2020 overtog ledelsesansvaret for edgemo's Warehouse og Operations, herunder spedition, ERP-udvikling, shop-udvikling samt onboarding af shopkunder. Andet skift var i starten af 2022, da Stefan blev Head of Business Processes & Development for det samlede edgemo og Danoffice IT.  

At rejse i edgemo

Ingen er alene i edgemo – heller ikke Stefan. Vi har derfor taget en snak med en flok edgemo people, som har prøvet at skifte job eller rolle, herunder Tina og Niels selv. Hvad end det har været opad, horisontalt - eller en god blanding. Her kan du læse om at rejse i edgemo. God tur.

Claus Egebjerg-Gjelstrup

Tidligere Infrastructure Specialist – nu Project Manager på offentlige kunder

”Jeg startede egentlig som AppSense-specialist i edgemo i 2013, hvor jeg arbejder med de store offentlige kunder. Men efter et par år ville jeg gerne udvikle mig og fik med edgemo en PRINCE2 projektlederuddannelse. Det var fedt. Men derefter havde jeg faktisk 8 måneder, hvor jeg var væk, da jeg fik en unik mulighed. Så jeg er én af de få, som har været ude og er kommet hjem igen. Det sjove er, at selvom jeg forlod huset, så holdt jeg kontakt til både kolleger og ledelse. Der var ingen hard feelings. Der en korpsånd, som er sjældent set. Det synes jeg ikke, jeg har set andre steder. Det kan lyde lidt gammeldags, men der noget i det, og det gør det til et godt sted at være”.

Tina Rasmussen

Tidligere Insides Sales Specialist – nu Inside Sales Manager

”Tilløbet til min rolle som leder i Inside Sales var egentlig langt og organisk. Jeg startede tilbage i 2013, hvor jeg kom fra en traditionel salgsstilling. Min nye leder i edgemo satte fokus ret hårdt på udvikling og processer, hvorfor jeg i stigende grad – og ret naturligt – påtog mig en mere og mere HR-vendt rolle, en people’s person, uden at den var formaliseret. Så da vi tog det egentlige skifte, var det ikke et stort spring for mig, men nu var den formel. Skiftet var positivt og påvirkede ikke min sociale rolle i huset – folk kom stadig til mig, og nu kunne jeg handle på ting som leder.

Jeg var ret hurtigt med til at søsætte vores elevprogram, som handler om at udvikle nye talenter. Her former vi unge mennesker. Vi former edgemo’s fremtid. Vi får øje på folks potentiale – man skal ikke nødvendigvis blive i én rolle altid. Et talent kan sagtens spottes undervejs”.

Niels Holm

Tidligere Infrastructure Specialist – nu også Citrix Partner Lead

”Det hele kom af, at der i min optik ikke var fokus nok på Citrix. Men hvis man skal brokke sig, så skal man også kunne tage ansvar. Jeg syntes, vi skulle været mere tydelige hos Citrix. Vi er et populært konsulenthus, men hos Citrix er det licenserne, der fylder, så jeg foreslog, at vi gjorde noget nyt og satte et nyt skarpt fokus ind på området. Derefter gik det ret hurtigt, så pludselig stod jeg med en ny spændende rolle som ansvarlig for vores Citrix-forretning.

Vi er meget agile: Hvis vi har et problem, så løser vi det. Så hvis du vil noget, så har du muligheder, hvis det giver mening for forretningen og for huset. Jeg har været konsulent i mange år og har aldrig oplevet ledelsen dyrke micro management. Der er meget frihed under ansvar. Jeg har ofte prøvet at gå til ledelsen med en anmodning, hvor svaret var, ja da – gør det dog!”.

Jørgen Holm

Tidligere salgschef – nu Senior Manager, Managed Services

”Jeg startede som salgschef for den offentlige sektor, og på et tidspunkt skiftede jeg rolle, men faktisk uden at min titel ændrede sig. Nu sad jeg med tværgående sager, herunder under Citrix og Microsoft, som forretningskoordinator. Det betød mere ledelse og færre kunder. Senere drejede rollen sig 100% over i ledelse, da vi etablerede vores satsning, Managed Servies. Fra dag ét var jeg en del af management-teamet i edgemo, så mange har set mig i en form for lederrolle. Da jeg fik den formelle rolle, gik det meget let. Det virkede lige til højrebenet.

Der er en kultur med at passe på hinanden. Og fordi vi er et hus i så hektisk vækst, så kan folks talenter blomstre og modnes undervejs. Spidse albuer har ingen gang på jord her – det handler om personligheder og passion. De ganske få spidse albuer, vi har haft, er her ikke mere”.

Vil du også være edgemo?

Så slå et smut forbi vores karriereside og se vores eventuelle jobopslag.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.