Skrevet af

Stefan Juul Mølgaard, Head of Business Processes & Development

Device as a Service (eller på kort dansk: klargøring og levering af PC'er) er efterhånden en standardydelse. Så hvad gør edgemo bedre i stand til at løfte opgaven end så mange andre - eller end din it-afdeling? Det har vi spurgt en af vores kunder, it-chef Søren Hansen fra grossisten Sanistål om.

For Søren Hansen, som har ansvaret for PC'er til Sanistål's 1600 ansatte, er beslutningen klar: "Vi vil ikke have fingrene i PC'erne. Vi vil ikke have dem på lager, og vi vil ikke forsende.” Den beslutning blev truffet efter et kritisk blik på egne arbejdsgange og processer. 

For listen over delprocesser ved at levere noget så basalt som en PC til en medarbejder er lang og krævende: konfigurering, klargøring, pakning, forsendelse, lager, bufferlager osv.

”Man skal hele tiden allokere ressourcer til det, og det er en konstant. Vi kunne tydeligt se, at vi kunne frigøre midler og få en meget mere strømlinet proces. Vi havde derfor et stærkt incitament for at prøve edgemo's Device as a Service, PC2go, af i koncernen” siger Søren Hansen og fortsætter: ”Modsat os selv, som skal gå til og fra og servicere mange andre ting,  så står der nogle hos edgemo, som er 100% allokeret til den her proces”. 

Den lille, store forskel i selve leverancen

En ny PC kan man få mange steder. Maskinerne er de samme, og alle bruger det samme postvæsen.

”90-95% af en PC-leverance er vel standard i dag”, siger Søren Hansen. ”Så det hele kommer ned til de sidste 5-10%. Det er dér værdien ligger. Vi styrer selv vores softwarepakker, og vi har endda vores distributionspunkt placeret hos edgemo som en ekstra service. De har sågar adgang til vores infrastruktur for bl.a. at kunne teste, at PC'en har adgang til netværket. Så hele klargøringen, som ligger i de 5-10% betyder alt." 

"Når medarbejderen modtager sin nye PC, kan vedkommende blot tænde den og arbejde. De pakker også vores printede it-sikkerhedsmateriale og lægger ved”.

Den menneskelige forskel

”edgemo kan byde ind på hele vores supply chain. De kan rådgive i dybden på så mange ting, og det gør de meget proaktivt. edgemo er lykkes med ikke at være store, selvom de jo vokser. Vi har let adgang til deres konsulenter med tekniske anliggender, og vi får ikke bare et nummer i køen" slutter Søren Hansen.

Læs også: Softwarehåndtering med SOFT2go

edgemo og Sanistål

Case

Sanistål mærker vigtigheden af, at man i en moderne it-organisation tilpasser procedurerne løbende.

edgemo og Haarslev Inditries

Case

Fra Danmark til hele verden. Sådan er hverdagen hos den danske industrisucces, Haarslev Industries. De har fået del i en stor PC-automat.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.