Samsung var first mover på at skabe en sikker Android-platform, der kan administreres fra et MDM-værktøj. I dag er Samsung KNOX en hel palette af løsninger, der gør dig i stand til at sikre, udrulle og administrere jeres Samsung-enheder. Det er Enterprise-mobilitet til alle - selv til små organisationer.

Samsung KNOX kom til live i 2013, hvor det blev introduceret i Samsung’s Android-palette - og senere også i Tizen. Det startede ud som en række sikkerheds- og management features, der blev bygget ind i både hardware og software. Dermed skabte Samsung en sikker platform, der kunne administreres fra et MDM-værktøj. Indtil for ikke så længe siden var det helt unikt for Android-platformen, og netop Samsung's store fokus på at skabe en sikker og håndterbar platform af enheder til virksomheder var i allerhøjeste grad med til at sikre deres flotte position på Enterprise-markedet.

I dag er Samsung KNOX en hel palette af løsninger - eller et økosystem - som virksomheder kan tappe ind i og bruge til at skabe Enterprise-mobilitet på en sikker måde. Samsung KNOX økosystemet gør dig i altså stand til at sikre, udrulle og administrere jeres Samsung-enheder. 

Samsung KNOX består af 7 elementer

Samsung KNOX Mobile Enrollment

KNOX Mobile Enrollment (KME) eller det at KNOXe enheder handler i bund og grund om automatisk opsætning af enheder, trådløst og med tvungen registrering ind i jeres MDM/EMM-værktøj. Eller sagt... Læs mere

Samsung KNOX består af 7 elementer

Samsung KNOX Mobile Enrollment

KNOX Mobile Enrollment (KME) eller det at KNOXe enheder handler i bund og grund om automatisk opsætning af enheder, trådløst og med tvungen registrering ind i jeres MDM/EMM-værktøj. Eller sagt på en anden måde: Trådløs zero-touch-udrulning uden manuel håndtering af it-afdelingen. 
Processen er enkel. Køber I Samsung-enheder af edgemo, kan vi serviceregistrere enhederne i KNOX Mobile Enrollment. Når brugeren så modtager enheden, skal han eller hun blot starte enheden op, indtaste brugernavn og kodeord, og så opsættes enheden automatisk af jeres MDM/EMM-værktøj. Voila!

Du kender det måske fra Apple’s verden, hvor det hedder Apple Business Manager. I dag tilbydes denne funktion også af Google - her hedder det Android Zero-touch - og man kan nu vælge, om man vil benytte Samsung KNOX Mobile Enrollment eller Android Zero-touch til sine Samsung Android-enheder.

Forudsætninger: KNOX Mobile Enrollment er gratis og kræver et kompatibelt MDM/EMM-værktøj, fx Microsoft Endpoint Manager (nyt navn for Microsoft Intune). Læs mindre

Samsung KNOX Configure

KNOX Configure er en virkelig unik løsning. Her kan du pre-konfigurere enheder - nærmest ab fabrik - og skræddersy dem på en måde, som et MDM-værktøj ikke engang kan. Endda uden brug af et MDM/EMM-værktøj! Du kan... Læs mere

Samsung KNOX Configure

KNOX Configure er en virkelig unik løsning. Her kan du pre-konfigurere enheder - nærmest ab fabrik - og skræddersy dem på en måde, som et MDM-værktøj ikke engang kan. Endda uden brug af et MDM/EMM-værktøj! Du kan customizere enhederne i så høj en grad, at det næsten ikke fremgår, at det er en Samsung-enhed. Det kunne fx være tablets, I ønsker at bruge til tidsregistrering på jeres fabrikker. Enhederne til hver fabrik kan opsættes med jeres branding i opstarten, være låst til én enkelt app, og du kan begrænse næsten alt på enheden samt styre alt fra strøm til opstart med mere. Og igen - uden et MDM/EMM-værktøj!

Forudsætninger: KNOX Configure kræver en licens per enhed. Læs mindre

Samsung KNOX Manage

KNOX Manage er Samsung’s eget MDM/EMM-værktøj, som faktisk ikke kun understøtter Samsung’s egne enheder, men også kan bruges til at administrere generisk Android-, iOS- og iPadOS- samt Windows-enheder. KNOX Manage er arvtageren for det hedengangne KNOX Premium,... Læs mere

Samsung KNOX Manage

KNOX Manage er Samsung’s eget MDM/EMM-værktøj, som faktisk ikke kun understøtter Samsung’s egne enheder, men også kan bruges til at administrere generisk Android-, iOS- og iPadOS- samt Windows-enheder. KNOX Manage er arvtageren for det hedengangne KNOX Premium, der var Samsung’s første MDM/EMM-værktøj.

Forudsætninger: KNOX Manage kræver en licens per enhed. Læs mindre

Samsung KNOX E-FOTA

KNOX E-FOTA giver dig fuld kontrol over jeres enheders firmware. Du kan som administrator tilbageholde opdateringer, så du kan teste både firmware, operativsystemsopgradering og apps, inden disse udrulles til brugerne og enhederne. Det giver dig også mulighed... Læs mere

Samsung KNOX E-FOTA

KNOX E-FOTA giver dig fuld kontrol over jeres enheders firmware. Du kan som administrator tilbageholde opdateringer, så du kan teste både firmware, operativsystemsopgradering og apps, inden disse udrulles til brugerne og enhederne. Det giver dig også mulighed for at tvinge firmware-opdateringer igennem til de enheder, du ønsker, når du ønsker det. Du kan dermed sikre, at de seneste sikkerheds-patches er udrullet på jeres enheder, når du ønsker det.

Forudsætninger: KNOX E-FOTA kræver en licens per bruger samt et kompatibelt MDM/EMM-værktøj, fx Microsoft Endpoint Manager (nyt navn for Microsoft Intune). Læs mindre

Samsung KNOX Service Plugin

KNOX Service Plugin gør det muligt for dig at tappe ind i og bruge KNOX Platform for Enterprise-funktioner, når de bliver lanceret. KNOX Service Plugin er bygget på Android’s standard, OEMConfig, der giver dig mulighed for... Læs mere

Samsung KNOX Service Plugin

KNOX Service Plugin gør det muligt for dig at tappe ind i og bruge KNOX Platform for Enterprise-funktioner, når de bliver lanceret. KNOX Service Plugin er bygget på Android’s standard, OEMConfig, der giver dig mulighed for at styre ALLE indstillinger på jeres Samsung-enheder fra jeres MDM/EMM-værktøj. Det imødekommer dermed, at du kan benytte jeres eksisterende MDM/EMM-værktøj - uanset dennes implementering af Samsung KNOX features.

Forudsætninger: KNOX Service Plugin er som udgangspunkt gratis og kræver et kompatibelt MDM/EMM-værktøj, fx Microsoft Endpoint Manager. Microsoft har faktisk lavet en Configuration Designer, der kan konfigurere KNOX Service Plugin fra Microsoft Endpoint Manager. Dele af funktionerne, mærket som Premium, kræver dog licens til KNOX Platform for Enterprise. Læs mindre

Samsung KNOX Suite

Med KNOX Suite får du både KNOX Mobile Enrollment, KNOX Platform for Enterprise, KNOX Manage og KNOX E-FOTA i én samlet pakke.... Læs mere

Samsung KNOX Suite

Med KNOX Suite får du både KNOX Mobile Enrollment, KNOX Platform for Enterprise, KNOX Manage og KNOX E-FOTA i én samlet pakke. 

Forudsætninger: KNOX Suite kræver en licens per enhed. Hvis du køber Enterprise Edition-enheder fra Samsung, får du 1 års gratis KNOX Suite-licens med i enheden, som efterfølgende kan forlænges. Læs mindre

Sådan kommer du i gang

Samsung har været den dominerende faktor på Enterprise-markedet i mange år, når vi taler Android. De har tidligt investeret i at skabe en sikker platform omkring Android ved at udvikle komplementerende teknologier, der bygges ind i enhedernes hardware og software. Derfor kan vi nu hver især sikre, udrulle og håndtere vores flåde af Samsung-enheder. Samsung KNOX er dog omfattende og består af mange komponenter. Det væsentlige er at finde ud af, hvad der giver mening for lige netop jeres virksomhed og jeres brugere.

edgemo er autoriseret Samsung KNOX Deployment Program Device Reseller og tilbyder alle løsningerne inden for Samsung KNOX. Integrationen med MDM/EMM-løsninger, fx Microsoft Endpoint Manager, klarer vi også gerne.

Vil du vide mere - eller bare i gang - så kontakt os eller udfyld formularen i bunden af siden.

Via vores certificerede Infrastructure Specialists kan vi bistå dig og din virksomhed fra start til slut i forhold til Samsung KNOX-paletten. Og når platformen er bygget og klar, kan vi levere jeres Samsung-enheder klar til brug og drive løsningen undervejs.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.