Crisplant leverer bagagehåndteringssystemer til lufthavne over hele verden. Systemerne indeholder bagagebånd, sorteringsmaskiner og styring af langt de fleste processer fra check-in til pakning af flyet. En af Crisplants it-udfordringer er at sikre hurtig levering af serversystemer, til styringen af deres produkter. For ligesom hver lufthavn er forskelligt indrettet, er bagagehåndteringssystemer også skræddersyet til opgaven.

Der er med andre ord ingen standardløsninger til styring af Crisplants systemer. Alligevel er der behov for at ensrette systemerne, så hjulet ikke skal genopfindes ved enhver ny ordre. Crisplant har en stor opgave med konfiguration og sizing af de bagvedliggende serversystemer.

Den komplekse natur i et bagagehåndteringssystem afspejles i den bagvedliggende it-infrastruktur. Oppetid er essentielt. Hvis bagagesorteringssystemet holder stille, giver det store logistiske udfordringer for lufthavnene. Derfor arbejder man med redundante styringssystemer på utilityservere, og løbende backup på særskilte systemer. Alt sammen standardiseret for at lette skalering og sikre kortest mulig leveringstid.

Når en lufthavn bestiller et bagagesystem, skal løsningen designes, produceres og testes. For at give virksomheden mere luft til at gøre det, de er gode til, står edgemo for levering af den bagvedliggende it-infrastruktur. edgemo har således ansvaret, hvis et beslag i et rackskab eksempelvis viser sig at være skævt ved montering. edgemo har ligeledes mulighed for at levere specialuddannet personale til montering og test.

I edgemos konfigurationscenter i Hinnerup ved Aarhus modtager man en ordre på et serversystem skaleret til den aktuelle opgave. Hardware bestilles hjem, og samles i konfigurationscenteret, hvor dele som netkort, RAM, CPU'er og harddiske kommer for sig. Serverne monteres i rackskabe, kables, konfigureres, firmwareopdateres og testes hos edgemo, før de bliver sendt til Crisplant - klar til brug.

Som underleverandør til Crisplant spiller edgemo en vigtig rolle. Ved at varetage serverkonfigurationen frigøres ressourcer hos Crisplant, der således får mere overskud til at tage nye opgaver ind. edgemo har således ansvaret, hvis et beslag i et rackskab eksempelvis viser sig at være skævt ved montering. edgemo har ligeledes mulighed for at levere specialuddannet personale til montering og test.

Med en løsning som Crisplants, der er så komplekst og sammensat af dele fra mange forskellige leverandører, er det nærliggende at kigge på mulighederne for at brande den samlede løsning som én. Crisplant er derfor blevet HP OEM-partner. Det betyder at man kan levere komplette systemer, hvor der står Crisplant på alle dele.

Det lyder måske som en lille ting, men ud over de åbenlyse brandingfordele får Crisplants kunder også lang levetid på serverudstyret, nem flytning af garanti og global support, samt direkte adgang til Level 2 support. På den måde blive OEM-partnerskabet en decideret forretningsfordel for Crisplant.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.