Skrevet af

Niels Holm, Product Manager

I slutningen af 90’erne da jeg første gang så dét, der dengang hed Citrix Winframe 1.8 - et NT 4.0-produkt - var jeg solgt. Det var i min bog den største opfindelse siden skiveskåret brød.

Dét, ”opfindelsen” af flerbrugerkernen til NT-systemet gjorde for applikations-virtualisering, var i min verden revolutionerende – eller disruptive som alt jo skal hedde i dag.

Den samme følelse har jeg nu, når det kommer til SD-WAN (Software Defined Wide Area Network). Dét, SD-WAN kommer til at gøre for vores tilgang til at drive WAN-infrastruktur, er også disruptive.

Gartner mener, at den digitale transformation og den måde, vi anvender vores applikationer på, vil drive adoptionen af SD-WAN i en grad, der er uhørt inden for WAN”. Og at op mod 30% af enterprise-virksomheder vil benytte SD-WAN ved udgangen af 2019.

Hvad betyder det for dig?

Flere og flere virksomheder, uanset størrelse, er i stigende grad afhængige af cloud apps og tjenester som Office 365. For de fleste er de enkle at anskaffe, hurtige at implementere og nemme at bruge - især hvis du arbejder uden for standardkontoret og it-infrastrukturen.

Som mange allerede har indset, er cloud apps' ydeevne ofte begrænset af den WAN-infrastruktur, de kører på. Det skyldes, at cloud apps og tjenester som Office 365 flytter data uden for den traditionelle netværksperimeter. Med gamle WAN, der bruger dyre MPLS-forbindelser og backhaul af trafik via centraliserede datacentre, er disse forbindelser genstand for latency fra pakkeinspektion, netværks hairpins, forbindelser til geografisk fjerne lokationer og andre forsinkelsesfaktorer.

Til sammenligning bruger moderne SD-WAN billige internetforbindelser til at dirigere SaaS-trafik direkte fra fjerne lokationer, hvorved der opnås mere gennemgang, øget pålidelighed og lavere forbindelsesomkostninger. Endnu bedre, de kan identificere din Office 365-trafik og dirigere den til nærmeste Microsoft-frontdør for at levere op til fem gange hurtigere upload og op til 10 gange hurtigere download-hastigheder. Det vil gøre dine brugere glade.

Moderne SD-WAN kan dirigere O365-trafikken til nærmeste Microsoft-frontdør og opnå væsentlig hurtigere up- og download

Hvad gør Citrix SD-WAN anderledes end andre SD-WAN producenter?

Udover de performance-fordele, som tilbydes af alle SD-WAN, kombinerer Citrix realtids routing på pakkeniveau, firewall, routing og applikationsanalyse i en enkelt løsning.

Så uanset om du har adgang til virtuelle skriveborde, et traditionelt datacenter eller SaaS-applikationer som Office 365, kan du levere en optimal brugeroplevelse på tværs af dine lokationer.

Men det er ikke det eneste

Citrix er en Microsoft Virtual WAN-foretrukken partner. Det betyder, at Citrix SD-WAN også kan fungere som standard on-ramp infrastruktur til Azure's globale netværk og regionale datacentre - fremskynde cloud-baseret levering af applikationer til lokationer over hele verden via optimerede ruter.

Ved at integrere med Azure Virtual WAN leverer Citrix SD-WAN høj ydeevne, enkel skalerbarhed og pålidelighed, så du:

  • Får enkel hybrid-udnyttelse af Azure på tværs af lokationer
  • Kommer hurtigere ombord til vigtige applikationer og workloads
  • Leverer en bedre og mere pålidelig slutbrugeroplevelse
  • Øger pålideligheden via flere datalinjer med automatiseret failover og sikkerhed

Kort sagt: For at udnytte dagens moderne applikationer og tjenester har du brug for et netværk, der kan håndtere udfordringen. 

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.