Skrevet af

Kasper Johansen, Infrastructure Specialist

Jesper Graff Ebbesen, Infrastructure Specialist

Eigil Ørnfelt, Infrastructure Specialist

Citrix Summit 2019 satte ny rekord med hele 5000 deltagere fra alle dele af verden! Orange County Convention Center i Florida's Orlando var fyldt til randen med Citrix-entusiaster.

Citrix Summit er Citrix' årlige partnerkonference, hvor partnere fra hele verden inviteres til at få de seneste salgsbudskaber og teknologiske opdateringer fra Citrix. Konferencen er et såkaldt NDA-event, hvor vi underskriver en erklæring på ikke at videregive Citrix' annonceringer. Det er dermed begrænset, hvilke nyheder vi må fortælle. Der er dog sluppet lidt ud, som vi kan videregive.

Windows Virtual Desktop integreres med Citrix Workspace

I september 2018 annoncerede Microsoft sin nye store satsning: Windows Virtual Desktop (WVD).
WVD giver mulighed for et benytte en Windows 10 VDI i Azure, uden selv at have ansvaret for den infrastruktur, der driver VDIen. WVD er en videreudvikling af Remote Desktop Modern Infrastructure (RDmi).

Nyheden i denne sammenhæng er, at Microsoft har tilladt, at Citrix sælger WVD og integrerer Citrix Workspace med WVD. Det betyder, at Citrix kan tilbyde en øget funktionalitet - bl.a. HDX-protokollen og central image management - hvis man benytter WVD. Og da Citrix tidligere har meldt ud, at de arbejder sammen med Microsoft om at udvikle en cloud-baseret Desktop-as-a-Service-løsning (DaaS), så bliver det et interessant første kvartal af 2019, vi går i møde.

Citrix fortsætter selvsagt kursen med Citrix Workspace. Citrix Workspace er en brugercentreret oplevelse, der samler apps og content i én samlet portal, og som giver den samme brugeroplevelse, uanset hvilken enhed der benyttes.

En snak med Citrix' Program Managers og udviklere

Inden Citrix Summit blev der på vanlig vis afholdt Citrix Partner Technical Expert Council (PTEC) - en 2-dages teknisk begivenhed for partnere og konsulenter. Den afholdes to gange årligt for at give os mulighed for at tale direkte med Citrix' Program Managers og udviklere inden for en lang række af Citrix' kerneprodukter.

Denne direkte kontakt betyder, at vi har mulighed for at give vores mening til kende om Citrix' produkter og strategier; og mange gange bliver der lyttet ganske nøje til, hvad vi siger. Citrix PTEC er også et såkaldt NDA-event, så vi må desværre ikke videregive information herfra.

Tag med edgemo til Citrix Synergy 2019

Citrix afholder i maj 2019 deres Synergy-konference, denne gang på Georgia World Congress Center i Atlanta. Vi vil gerne invitere dig med og bidrager blandt andet med konsulenter med høj teknisk faglighed, så der bliver rig mulighed for sparring og dialog.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.