PC2go, Supply Chain Services

Sanistål letter it-administrationen

Søren Hansen og Sanistål har ikke berøringsangst overfor hardware. Så langt fra. Sanistål mærker vigtigheden af, at man i en moderne it-organisation tilpasser procedurerne løbende. Og det var netop et kritisk blik på egne arbejdsgange og processer, som udløste behovet for at få tjek på medarbejdernes PC’er.

Skrevet marts 2017

Siden historien blev skrevet, har Søren Hansen skiftet job. Det ændrer dog ikke historiens aktualitet eller Sanistål's tilgang til opgaven/projektet.

Konfigurering, klargøring, pakning, forsendelse, lager, bufferlager. Listen over delprocesser ved at levere noget så basalt som en pc til en nystartet medarbejder er lang og krævende.

”Man skal hele tiden allokere ressourcer til det, og det er en konstant. Vi kunne tydeligt se, at vi kunne frigøre midler og få en meget mere strømlinet proces. Derfor skabte vi vores eget koncept ”Zero Touch”, som helt enkelt betyder, at vi ikke vil røre ved PC-håndtering overhovedet. Vi havde derfor et stærkt incitament for at prøve PC2go af i koncernen” siger Søren Hansen og fortsætter: ”Modsat os selv, som skal gå til og fra og servicere mange andre ting,  så står der nogle hos edgemo, som er 100% allokeret til den her proces”.

Den lille, store forskel

En ny PC kan man få mange steder. Maskinerne er de samme, og alle bruger det samme postvæsen.

”90-95% af en PC-leverance er vel standard i dag. Så det hele kommer ned til de sidste 5-10%. Det er dér værdien ligger. Vi styrer selv vores softwarepakker, og vi har endda vores distributionspunkt placeret hos edgemo som en ekstra service. De har sågar adgang til vores infrastruktur for bl.a. at kunne teste, at PC'en har adgang til netværket. Så hele klargøringen, som ligger i de 5-10% betyder alt."

"Når medarbejderen modtager sin nye DELL PC, kan vedkommende blot tænde den og arbejde. De pakker også vores printede it-sikkerhedsmateriale og lægger ved”.

Forståelse for relationer

"Den personlige relation, vi har med edgemo, med vores Account Manager og deres konsulenter er hele essensen. Det er indsigten i vores forretning. Det er præcist dét, der gør både proces og klargøring muligt på dette niveau” siger han og fortsætter: ”Det er fedt med edgemo – de kan byde ind på hele vores supply chain, og de kan rådgive i dybden på så mange ting. Og det gør de også meget proaktivt”.

”Det behøver ikke være så svært”

Søren Hansen er opmærksom på de farer, der lurer, når der går ”proces i den”. Det er et kendt fænomen, at man kan begrave sig i processer, hvis umiddelbare formål skulle være at få ting til at køre bedre, men som så ender i det stik modsatte.

”Man skal passe på ikke at gøre alting procestungt. Hos os er det vigtigt med agilitet, og at strømlining ikke ender ud i mistet fleksibilitet. Dén del efterkommer PC2go og edgemo på fornem vis. Når vi får en god idé, så kan vi ringe direkte til edgemo’s konsulent på området og få respons. Det behøver ikke at være så svært” siger han.

Bare kom, edgemo!

I en koncern som Sanistål med internationalt udsyn og rækkevidde er man afhængig af at kunne tilpasse sig andre branchers udvikling.

”Vi har en super relation, og edgemo lykkes med ikke at være store, selvom de jo vokser. De er nemme at få kontakt med uden en række ekstra led. Vi har let adgang til deres konsulenter med tekniske anliggender, og vi får ikke et nummer i køen. Men de skal huske på at udnytte den tætte relation og indsigt, de har i vores butik. Vi vil gerne udfordres. Det store spørgsmål for os er jo: Det her er, hvad vi gør i dag – Er der noget, vi kan gøre anderledes og bedre i morgen? Der skal de bare komme” slutter Søren Hansen.

FAKTA - Sanistål A/S er et børsnoteret dansk aktieselskab med hovedsæde i Aalborg. Selskabet beskæftiger 1.600 medarbejdere på verdensplan i bl.a. Danmark, Tyskland, Polen, Estland, Letland og Litauen. edgemo har siden 2011 været leverandør til Sanistål. Sanistål har anvendt PC2go siden 2012.

Supply Chain Services

PC2go

Læs mere om mulighederne med en skræddersyet PC2go-løsning á la Sanistål's.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.