13 September 2022 at 13:00-13:45

edgemocca: HP ShowOff 2022

At this edgemocca, we unveil a comprehensive update of the HP EliteBook, ZBooks and monitors. HP has listened to us users and adapted their portfolio to our "new" workplace. What do YOU think about your colleagues' future IT work tools after more than a year of working from home? The webinar has been held - view the recording by filling in the form at the bottom of the page

HP har netop introduceret en række nye notebooks og skærme. Værktøjer, der i høj grad er tilpasset vores nye normale arbejdsplads, hvor vi skifter mellem kontor, hjem eller et helt tredje sted. Dermed tager de udfordringen op og hjælper os til mere effektivitet trods de nyopståede behov og udfordringer.

Måske du genkender følgende? Er det svært at finde et sted at holde det virtuelle møde uden baggrundsstøj fra fx legende børn? Kan man være produktiv, hvis arbejdspladsen er et "kosteskab"? Hvordan hjælper teknologien med at tilpasse produktet til brugssituationen? Skal man slæbe rundt på alle kræfterne, eller findes der andre løsninger? …og hvad med sikkerhed?

Det kan være svært at forstå, hvordan en pc-producent kan løse ovenstående. I edgemo kan vi kun sige: Det skal opleves! Og det får du altså chancen for i selskab med Henrik Johansson og Mogens Balle fra HP samt Tina Rasmussen fra edgemo. Tina er dagens moderator, som styrer spørgsmålene i chatten undervejs.

Henrik giver også et indblik i de tanker, HP gør sig om miljøet, de anvendte materialer, og hvordan de som producent kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Tøv ikke med at tage HP og edgemo med på råd, hvis du bliver mødt med stigende krav til og mål for bæredygtighed eller bare har brug for sparring.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Did you miss the webinar, HP ShowOff 2022?

Recording of the webinar

Fill out the form and come directly to the recording of the webinar.