29. marts 2022 kl. 13.00 - 14.00, online

Optimér og automatisér med AI

AI (Artificial Intelligence) er skabt til at bringe det bedste fra mennesker og maskiner sammen, for at undgå de fejl, som tidligere ikke kunne undgås. Med AI kommer en masse muligheder for at løse hverdagens udfordringer, men mange ved ikke, hvor de skal starte eller slutte i implementeringen af AI i deres forretningsfunktioner. Gør du?

En af vejene til implementering af AI er byteLAKEs Cognitive Services – en samling af AI modeller, designet til at optimere industri 4.0 behov.

Hos edgemo vil vi gerne dele ud af vores egen og samarbejdspartnernes ekspertviden. Derfor afholder vi et webinar om AI i samarbejde med Lenovo og byteLAKE, hvor vi forsøger at fjerne kompleksiteten og gøre AI mere spiseligt, så du forhåbentligt kan se funktionaliteten af det i din virksomhed.

Lær mere om, hvordan du kan øge effektiviteten og skabe resultater på minutter, i stedet for timer, med AI og Depp Learning, ved fx komplekse produktionssimuleringer som CFD. Få også større viden om, hvordan AI-assisted visual inspection i papir- og produktionsindustrien hjælper med at automatisere kvalitetsinspektion, fjerne almene fejl, og i sidste ende undgå tilbagekaldelse af produkter, samt dyr nedetid.
Big Data og loT-sensorer-dataanalyser bliver et grundlag for forudsigelig vedligeholdelse, som yderligere optimerer den overordnede drift, og hjælper med effektivt at håndtere processer.

Webinaret er fokuseret til kemikalie-, medicinal- og produktionsindustrien. 

NB - Webinaret afholdes på engelsk.

Agenda

13:00 – Welcome
Martin R. Schjørring, Senior Account Manager, Danoffice IT
& Jacob Zeiler, Channel Sales Specialist, Lenovo ISG

13:05 – State of AI in industry
Valerio Rizzo, EMEA AI Leads & Solutions Architect, Lenovo ISG

13:15 – AI in Manufacturing and Paper Industry (case study, product)
Mariusz Kolanko, Co Founder, byteLAKE

13:30 – AI in Production, accelerating CFD (Fluid Dynamics) simulations (case study, product)
Marcin Rojek, Co Founder, byteLAKE

13:45 – Q&A

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Optimér og automatisér processer med AI?

Optagelse af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.