23. september 2021 kl. 13:00-13:45, online

edgemocca: Noget med API

Dette edgemocca står i API’ets tegn. Let og tilgængelig integration af systemer, baseret på API-tankegangen, er særdeles aktuelt. Det er også en udbredt praksis i mange af de led, der udgør rygraden af de it-løsninger, vi virksomheder baserer vores forretning på.

Arbejder du inden for DevOps? Eller kigger du ind i klassiske Citrix-løsninger, som du gerne vil tackle hurtigere, mere fleksibelt og moderne og ikke mindst med en højere grad af automatik? Så er dette edgemocca’s 45 minutter lige noget for dig!

Vi har i dagens anledning inviteret vores Cloud Solutions Specialist, Martin Therkelsen, og Solution Architect, Mads B. Petersen, i studiet. Begge er Citrix Technology Professionals og dermed stærke bidragsydere til den praktiske udvikling i brugen af blandt andet Citrix' teknologier. Dagens tema er dog ikke alene Citrix-fokuseret, men er af mere grundlæggende og bred teknisk karakter. Forvent mere demo end slides!

Martin og Mads får flystøtte fra moderator og regionsdirektør, Jesper Ahrenkiel Frederiksen.

PROGRAM

Brugen af API'er til automatisering
Martin laver en kort intro til, hvad et API er, og hvorfor det er smart. Du får indblik i, hvordan Citrix stiller sine services til rådighed via API'er. Eksempelvis hvordan du laver authentication mod disse API'er, samt hvordan du kan benytte API'er til at udføre nogle af de opgaver, du normalt ville varetage i cloud-portalen. Til sidst sammenligner Martin kort, hvordan Citrix og Microsoft udstiller deres API'er.

Beskyttelse og sikring af anvendte API'er
Mads behandler følgende emner:

  • API definitions: OpenAPI Specification
  • Deployment af en API gateway: Routing og Analytics
  • Beskyttelse af API: Validering, OAuth (JWT), Authorization, AppFW/Bot management, Rate limiting og Rewrites

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Noget med API?

Optagelse af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.