24. marts 2022 kl. 09:00-12:30 i Hinnerup

Image Builder & Azure Virtual Desktop

I mange år har systemer som Microsoft Remote Desktop Services og Citrix været grundsten i virksomhedernes it-landskab. Systemer med en (ofte høj) kompleksitet og licensomkostning, som kræver specialistviden at vedligeholde. Trenden går nu mod Modern Workplace og cloud-baserede programmer, og brugerne arbejder alle steder fra.

Men hvad stiller vi op med de gamle systemer, som stadig findes i datacentret, og ikke fungerer fra hjemmearbejdspladsen? Hvordan giver vi en sikker adgang til konsulenter, revisorer og lignende? Med en støt stigende trussel fra Malware, crypto-lockers og lignende, er VPN-forbindelser ikke noget ønskescenarie.

Med Azure Virtual Desktop (AVD) har Microsoft skabt en løsning, der er som skræddersyet til at løse disse udfordringer. Du får en sikker, skalérbar løsning til afvikling af programmer; med indbygget MFA og auditering. Platformen drives af Microsoft, hvor dedikerede sikkerhedseksperter analyserer trusler og hele tiden sikrer, at "fordøren" er tilstrækkeligt låst. Anvender I Microsoft 365, har I med stor sandsynlighed allerede licensen til at afvikle virksomhedens programmer i Azure Virtual Desktop, og I kan måske endda drage fordel af Conditional Access.

edgemo har med edgemo Image Builder (eIB) skabt et produkt, der supplerer Azure Virtual Desktop ved at strømline patchning og opdatering af programmer. Det sparer tid ved at standardisere processen og eliminere personafhængigheder, og dermed forkortes leveringstiden for nye eller opdaterede programmer til brugerne.

Besøg os i Hinnerup og oplev vores specialister demonstrere, hvordan vi med AVD og eIB har skabt en strømlinet, omkostningseffektiv løsning til at supplere jeres Modern Workplace-strategi.

Program

Skiftet til en moderne AVD-løsning 
AVD set fra et brugerperspektiv
Teknisk gennemgang

Daglig drift af AVD 
edgemo Image Builder og Host Pool Update
Monitorering og brugersupport

End-to-end-sikkerhed
Azure Sentinel
Conditional Access med MFA
Windows Defender for Endpoints

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.