Året rundt

Bliv Azure Clan Member

edgemo er et fællesskab, vi inviterer dig til at være en del af. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og opfordrer dig til at gøre det samme. Tilsammen kan vi kun blive klogere og dygtigere - og have det sjovt imens.

På flere opfordringer startede vi i 2019 en ny netværksgruppe, som vi inviterer dig til at blive en del af: Azure Clan Members. Medlemmerne af gruppen har dét til fælles at have en interesse i Microsoft Azure - eventuelt som systemadministratorer eller lignende for et eller flere datacentre. Det er en edgemo- og medlemsdrevet gruppe bestående af mere end 20 virksomheder. 

Mødefrekvens: Vi mødes en gang i kvartalet. Det passer med, at vi blandt andet kan opsamle nyheder fra relevante internationale konferencer og servere dem for dig på mødet.
Næste gang er i efteråret 2023.

Mødeform: Det klassiske netværksmøde foregår hos edgemo eller et af gruppens medlemmer. Der kan være et tema for mødet og relevante gæstetalere. Det utraditionelle netværksmøde er... ja utraditionelt :-) Eksempelvis tog en anden af vores netværksgrupper til en relevant konference sammen.

Medlemmer

Medlemmerne af gruppen har typisk samme arbejdsområde, og vi gør meget for at sikre en god sammensætning i gruppen. 

Jimmy Wolfhagen er Cloud License Specialist i edgemo og manden, der sikrer det grundige forarbejde omkring drift, økonomi og sikkerhed, der kræves for at have korrekt licensering.

Tilmelding

Det er gratis at være medlem af edgemo's netværksgrupper - udover det, det måtte koste dig fx at lægge lokation til et af møderne. Netværksgruppen er dog forbeholdt edgemo's kunder.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks. Vi bekræfter din tilmelding og kontakter dig med mere information kort tid efter.

Tilmelding

Hvad kunne du tænke dig på agendaen? Skriv gerne under kommentarer, hvilke emner du kunne tænke dig, at vi tog op i netværksgruppen.