8. oktober 2020 kl. 13:00-14:00, online

edgemocca: Bare backup?

Vi beskytter glad og gerne vores data på tværs af fysiske miljøer, virtuelle miljøer og cloud-miljøer. Men hvad gør vi, når der er behov for at genskabe data et andet sted? Og hvad gør vi med ustrukturerede NAS-data eller data, der flyttes i skyen? Er de platforme beskyttet imod fx ransomware? Brug en time i selskab med Martin og Alex og få svarene!

Martin Plesner-Jacobsen fra Veeam giver tips og tricks til, hvordan du sikrer fuldt udbytte af din backup-løsning. Samtidig får du indblik i de vigtigste features i Veeam v10 og v11, som snart udkommer!

Alex Sørensen fra edgemo er dagens kompetente vært. Som specialist i det meste inden for datacenteret spiller han også ofte en vigtig rolle, når cyberangreb er på agendaen. Læs fx historien om Riis, som blev angrebet af ransomware, og hvor Alex' backup-håndtering blev en afgørende faktor for reetableringen.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Smagsprøver på emner, der behandles på webinaret:

  • Restore direkte til Public Cloud: Hvis uheldet er ude, og det lokale datacenter er ude af drift, er der nu understøttelse for restore til Azure og Amazon
  • NAS-Backup: Veeam-løsning til backup af filer og foldere (ustrukturerede data)
  • Scale-out håndtering: Software-drevet storage scale-out system på tværs af flash og disk-systemer
  • Cloud-Tier: Backup lægges, hvor man får de bedste RTO og RPO ifht. omkostningerne ved at udnytte cloud storage
  • VeeamCDP: Disaster Recovery for tier 1-applikationer
  • Cloud Archive Tier: Når backup-løsningen også skal fungere som arkivløsning, er det rart med understøttelse af Amazon Glacier og Microsoft Azure Blob Storage Archive Tier
  • Database Instant Recovery: Genskab dine SQL- og Oracle-databaser inden for sekunder og lad Veeam kopiere data i baggrunden - uden at brugerne lægger mærke til, at databasen er ved at blive genskabt

edgemocca

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

Backup i dag er mere end bare backup. Data og systemer har større betydning for vores konkurrenceevne, image og overlevelse - samtidigt med at der stilles højere krav til tilgængelighed. Vi har samlet vores datacenterkonsulenters bedste bud på vigtige overvejelser i forbindelse med backup - Se dem her. .

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Bare Backup?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.