27. oktober kl. 13:00-14:00, online

edgemocca: Intro til Bot Management

Få indblik i, hvordan du holder ondsindet bot-trafik helt ude af jeres netværk, når Solutions Architect og Citrix Technology Professional, Mads Behrendt Petersen, giver en intro til Bot Management på dette edgemocca.

Når man tænker på, at 27-35% af al internettrafik er genereret af bots, ligger der faktisk en stor potentiel ressourcebesparelse på vores netværksbelastning, hvis vi helt kan undgå, at denne trafik overhovedet når ind på netværket. Nu er alle bots naturligvis ikke af ondsindet karakter, som fx Denial of inventory (webshops), carding attacks (stjålet kreditkort) og click fraud. Nogle bots er jo ganske anvendelige og brugbare, fx chat support bots og Google crawler bots.

Er man så heldig, at have en Citrix ADC-løsning (Netscaler) implementeret i sit netværk, kan man med Bot-management-funktionen i ADC firmware v.13 faktisk forholdsvist let blokere for kendt ondsindet bot-trafik på ydersiden af netværket. Dermed kan man helt undgå dét load i at komme ind og trække ressourcer. Det er dermed også en mulighed i forhold til at fjerne sikkerhedsmæssige risici fra bot-trafikken. Se lidt flere detaljer i optagelsen af Mads' indlæg på Virtual Expo eller deltag i webinaret den 27. oktober.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Mads Behrendt Petersen har siden 1. juni 2018 været ansat som Solutions Architect i edgemo med speciale inden for Citrix. Mads arbejder med hele Citrix-porteføljen, men gjorde sig især bemærket, da han vandt en Global Citrix Award for sit arbejde med ADC/Netscaler. I marts 2019 blev Mads – som blot en ud af tre i Danmark - udnævnt til Citrix Technology Advocate. Men efter i dén grad at have gjort sin pligt med ADC-sårbarheden under partnerkonferencen, Citrix Summit, i januar 2020, synes CTP-fællesskabet, at han havde gjort sig fortjent til at blive optaget i det eksklusive selskab som Citrix Technology Professional.

.

edgemocca

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

    

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Intro til Bot Management

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.