5. september 2019 i København

Citrix Future of Work

EVENTET ER AFHOLDT. Kom og vær med til en lærerig eftermiddag, hvor du kan høre om, hvordan Citrix sætter dine brugere i centrum for deres systemudvikling. Du vil kunne se hvordan Citrix gør det muligt for dine brugere at være mere produktive, så det bliver lettere for dem at levere resultater og at være ambassadører for organisationen.

At it rimer på udvikling, er ikke nyt. Men i Citrix-land især blæser der nye vinde. Vi oplever mange kunder, som er usikre på udviklingen, og som måske ikke er helt opdateret på mulighederne med det, som vi her kalder "det nye Citrix". Nyt og ”gammelt” præsenterer tilsammen nye muligheder, som skaber værdi - såvel teknisk som forretningsmæssigt.

Til Citrix Future of Work kan du få eksklusive nyheder fra Citrix Synergy og høre taler fra nogle af de førende på området. Mød de udsendte edgemo people og få dig en snak om din digitale arbejdsplads. 

Infrastructure Specialist

Thomas Rønning

Business Relationship Manager

HVORNÅR? Torsdag den 5. september, 13.00-18.00

HVOR? Scandic Falkoner, København

TILMELD dig på Citrix' website

edgemo og Citrix

Vi siger, at vi har Danmarks Bedste Citrix-konsulenter. Ikke kun fordi de har den højeste Citrix-certificering, men også fordi de brænder for det. Faktisk er flere af vores konsulenter så passionerede, at de – også i fritiden – blandt andet arrangerer brugergruppemøder, skriver blog-indlæg og laver sådan-gør-du-videoer.

Alt dét - plus det faktum at over 150 danske virksomheder har valgt edgemo som deres foretrukne Citrix-leverandør - gør, at vi er Citrix Platinum Solution Advisor, som en af ganske få i Danmark.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.