12. juni 2019 i Albertslund + 13. juni 2019 i Hinnerup

Citrix University: Syngery Highlights

EVENTET ER AFHOLDT. Citrix Synergy i Atlanta kommer nu til dig. Eller rettere, vores Citrix-konsulenter Allan Bak, Morten Børsting og Tom Bramsen tager de vigtigste nyheder med hjem til dig fra årets konference. Få en snak med dem, og hør deres erfaringer og holdninger til nyhederne.

"Sandheden er jo nok, at der vil gå mange år endnu, før det er slut med at køre Win32 apps på XenApp. Men med Citrix Workspace har jeg nu et helt klart billede af, hvor vi skal henad med Citrix", skrev Flemming Hjorth i sin rejsereportage fra Citrix Synergy 2018. Det bliver spændende at se, hvad opfølgningen på sidste års forløsning bliver.

Vores forventninger

Vi glæder os til at høre en opfølgning på Workspace Branding, Access Control og Analytics. Citrix lovede i 2018, at alt, der blev vist, blev tilgængeligt inden 90 dage efter Synergy. Det er dog stadig ikke muligt for os i EU, så det bliver interessant at høre, hvad de har at sige om det. 

Citrix har købt Sapho, der laver "micro-apps", dvs. små apps, der kan (og vil blive) indlejret i Citrix Workspace, til fx at give chefen direkte adgang til at godkende Expensify-rapporter fra Citrix Workspace.

Derudover en masse teknisk deep-dive. Sikkert en masse om, hvordan Citrix støtter op om og lægger merværdi til Microsoft Windows Virtual Desktops (WVD).

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner
Tom Bramsen, Allan BakMorten Børsting
Infrastructure Specialists i edgemo a/s

Program

08:30   Morgenmad
09:00 Velkomst & indlæg
10:00 Pause
10:15 Indlæg
11:00 Pause
11:15 Indlæg, opsummering og take-aways
12:00 Frokost og networking


Tid og sted

12. juni hos edgemo, Roskildevej 20, 2620 Albertslund

13. juni hos edgemo, Delta 8, 8382 Hinnerup ved Aarhus

Kontakt Mette Hylander på for yderligere information.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.