16. december 2021, kl. 9:30 + 11:00, online

Citrix Application Delivery Management

Citrix har inviteret edgemo's Infrastructure Specialist, Mads Behrendt Petersen, til at tale på deres globale webinar om Citrix API Gateway under overskriften "What's new with Citrix Application Delivery Management".

Det er ikke hvem-som-helst, som får den tjans, kan vi godt hilse og sige, men Mads Behrendt Petersen har noget at have det i. Som Citrix Technology Professional (CTP) får Mads nemlig mulighed for at påvirke menneskers arbejde kloden rundt. Sammen med sine CTP-venner giver de Citrix' product teams og managers feedback på deres løsninger. Kvalificeret input, som Citrix tager til sig og bruger i produktudviklingen. Det kan man naturligvis kun, hvis man er rigtig godt inde i stoffet - og dét er Mads! Læn dig derfor tilbage, tænd for headsettet og lad dig inspirere.

På webinaret udforskes de nyeste funktioner i Citrix ADM-tjenesten, og vi får forklaret, hvordan vi med løsningen kan administrere, overvåge, automatisere og fejlfinde vores application delivery-infrastruktur - og levere den bedst mulige applikationsoplevelse for vores slutbrugere. Mads dækker Citrix API Gateway og den indsigt, den giver via Citrix ADM-tjenesten.

Bonusinfo: Der er lige nu rigtig meget aktivitet på internettet omkring den meget kritiske Apache Log4j library-sårbarhed, CVE-2021-44228, som har en score på 10 ud af 10! Det er muligt at eksekvere kode via dette library, der kan medføre fuld styring over en server - uden authentikering! Dét er lige i Mads' boldgade, så han er i fuld gang sammen med PTEC-netværket at se, hvordan de sammen kan hjælpe virksomheder verden over.

.

Siden 2015 har Mads været en del af det globale Citrix Partner Technical Expert Council (PTEC), og generelt må vi betragte Mads som lidt af en ekspertise, hvad hans udnævnelser da også beviser. Han har en stærk stemme i Citrix og adgang til insider-viden, hvilket selvsagt smitter af på hans kunder og kolleger i edgemo.