AFHOLDT: 29. januar i Hinnerup + 30. januar i Albertslund

Citrix University: Summit Highlights

Citrix Summit, partnerkonferencen i Orlando i januar, er stedet, hvor Citrix plejer at løfte sløret for nyheder og planer for teknologier og services i det kommende år. edgemo's konsulenter deltager naturligvis - og tager de vigtigste nyheder med hjem til dig.

Samarbejdet mellem Microsoft og Citrix bliver tættere og tættere. Det mærker vi i edgemo, hvor flere af vores aktiviteter går på tværs af teknologierne fra de to producenter. Og vi står stærkt i fællesskabet, "Better Together", med vores Citrix Platinum Partnerstatus og mange Microsoft Guldcertificeringer.

Derfor er det ikke kun vores Citrix-konsulenter, du kan møde til en uforpligtende og værdifuld snak på dette Citrix University med Citrix Summit highlights. Flere af vores infrastructure specialists på komplementære områder deltager også. Og det er netop dialogen, vi gerne vil lægge vægt på, på dette seminar. For ligesom på Citrix Summit er det i dialogen vi oftest finder de største guldkorn. Lad os mødes og snakke sammen!

Har du set, at vi igen i år inviterer dig med til Citrix Synergy den 17.-23. maj i Orlando?

Vi har spurgt vores konsulenter, hvad de glæder sig mest til på Citrix Summit 2020

Flemming Hjorth Andersen, Citrix Infrastructure Specialist
"Jeg deltager ikke selv på konferencen i år, men jeg glæder mig alligevel til at høre mere om de netop lancerede MicroApps. Indtil nu har eksemplerne på ibrugtagning været meget det samme og lidt for hypotetiske. Det bliver spændende at se flere konkrete eksempler, hvor det er taget i brug."

Christian Mikkelsen, Citrix Infrastructure Specialist i edgemo services
"Der er blevet talt meget om Citrix Cloud i efterhånden lang tid, men det begynder nu at materialisere sig mere og blive både håndgribeligt og taget i brug af både os selv og vores kunder, så dét glæder jeg mig til at høre mere om og se konkrete eksempler på."

Mads Behrendt Petersen, Citrix Infrastructure Specialist & Citrix Technology Advocate
"Jeg glæder mig til at høre, hvad Citrix vil med Kubernetes; container-orkestrerings-løsningen, hvor mange små services genbruger fælles ressourcer i det samme operativsystem.
Serviceness - en ny måde at tænke sine applikationer på - er et af de nye buzzwords, jeg også tror, vi kommer til at høre mere om."

Kasper Johansen, Citrix Infrastructure Specialist & aktiv i Citrix User Group Denmark
"Citrix Summit har tidligere været fyldt meget op af salgs- og marketingorienterede sessions. Det ændrede de på i 2019 ved at indføre flere tekniske sessions. Det bliver spændende at se, om de holder fast. Hvis ikke Citrix selv nævner noget om, hvad de gør for at forbedre kvalitetssikringen af deres On-Premises-software, vil jeg opsøge fx deres produktspecialister og spørge mere ind til det."

Tid & sted

29. januar 2020 kl. 09:00 - 12:30
Delta 8, 8382 Hinnerup

30. januar 2020 kl. 09:00 - 12:30
Roskildevej 22, 2620 Albertslund

Program

09:00 Morgenmadsbuffet
09:30 Velkomst & nyheder
10:30 Vision & "Better Together"
11:30 Demo af nyheder
12:00 Frokost & networking

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.