26.-27. oktober 2022 på Comwell Kolding

DeiC konference 2022

EVENTET ER AFHOLDT. DeiC er årets begivenhed inden for e-infrastruktur, specielt til forskning og uddannelse. Fokus for dagene er Data Management, HPC og eScience, Sikkerhed, Net og tjenester. Som en betydelig leverandør af især High Performance Computing deltager vi naturligvis aktivt - og denne gang sammen med vennerne fra Lenovo.

Konferencens hovedtema er Alignment and Maturity: Implementing Research Infrastructure Solutions.
Vores bidrag er et indlæg i programmet samt en stand i udstillingen. Indlægget tager blandt andet fat på udfordringen med stigende strømomkostninger og giver praktiske eksempler på løsninger - se programteksten herunder.

Via fællesskabet med Danoffice IT har vi over 20 års praktisk erfaring med HPC-løsninger til universiteter - fra rådgivning til design, levering, implementering, services og cirkulær it. Sammen med gode samarbejdspartnere har vi bevist vores fælles styrke og samarbejdet med flere universiteter. Blandt andet har vi leveret Danmarks største supercomputer til Syddansk Universitet, der bragte dem - og dermed Danmark - op i Top 100 i verden.

Kig ind på vores stand og få en god faglig snak med vores HPC-specialister!

Strøm og køling fra et datacenterperspektiv

27. oktober kl. 11:00-11:30 - SPOR 2: HPC & eScience

Næste generation af dense servere til High Performance Computing-løsninger vil kræve nye strøm- og køleinfrastrukturer i datacentret. Direkte vandkølede servere bliver standardløsninger, og du bør planlægge og forberede dit datacenter allerede nu. Stigende strømomkostninger leder os også imod mere effektive strøm- og køleinfrastrukturer, og direkte vandkøling løser vores udfordring.

Colin Hume giver i sin præsentationen eksempler på de seneste implementeringer af vandkølet serverinfrastruktur på Chalmers University of Technology i Sverige og staging-centeret på den nye Lenovo-fabrik i Ungarn. Colin Hume er Managing Director i CSH-HVAC - en engelsk Lenovo Professional Services-partner med speciale i implementering af køleinfrastrukturer i datacentre.

Mød os på DeiC Konferencen 2022

Senior Account Manager, edgemo by Danoffice IT

Senior Account Manager, edgemo by Danoffice IT

Technical Presales Specialist, Lenovo

Managing Director, CSH-HVA

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.