7.-8. november 2023 hos Comwell i Kolding

DeiC Konferencen 2023

Vi deltager igen i år med Lenovo i DeiC, årets begivenhed inden for e-infrastruktur, specielt til forskning og uddannelse. Fokus for dagene er Data Management, HPC og eScience, Sikkerhed samt Net og tjenester.

DeiC afholdes i 2023 under overskriften: Providing secure digital infrastructure for research and education. Tilmelding åbner i juni, hvor det foreløbige program også offentliggøres.

edgemo deltager igen i år sammen med vores gode partner inden for blandt andet High Performance Computing, Lenovo. Sammen har vi en stand på konferencen, hvor du er mere end velkommen til at besøge os. Derudover bidrager vi med et aktuelt indlæg i programmet - mere herom senere.

Siden her opdateres løbende med nye informationer fra konferencen.

Kort om DeiC
Danish e-infrastructure Cooperation (DeiC) er samarbejdet om den nationale digitale forskningsinfrastruktur for de danske universiteter. Formålet er at sikre computing, storage og netværksinfrastruktur til dansk forskning og uddannelse. DeiC-organisationen koordinerer den danske deltagelse i nordiske og europæiske e-infrastrukturorganisationer og -projekter. DeiC-organisationen er en enhed under Uddannelses- og Forskningsministeriet; en virtuel organisation, hvor bestyrelsen består af medlemmer på ledelsesniveau fra de otte danske universiteter. Den daglige ledelse udføres af en CEO, udpeget af bestyrelsen.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.