23. august 2022 kl. 09:00-16:00, Hinnerup

edgemo masterclass: DevOps

IT Operations har i mange år administreret infrastrukturen via portaler og konsoller. Scripts afvikles fra et hav af forskellige servere. Men er det stadig holdbart? Mange it-afdelinger har ikke et samlet overblik over de opgaver, der udføres på fast basis, og det gør det svært at illustrere, hvad arbejdstiden bliver brugt på.

Mange spørgsmål melder sig. Hvordan får vi synliggjort det arbejde, der skal udføres? Hvordan får vi samlet og automatiseret vores rutineopgaver, så driften bliver mere smidig? Hvordan sikrer vi, at ændringer bliver dokumenteret, og at der nemt kan rulles tilbage? Hvordan frigør vi tid til de projekter, som giver værdi for forretningen?

Vi starter fra bunden

Azure DevOps er et værktøj fra Microsoft, der kan hjælpe med overblik, automatisering og planlægning af opgaver - og som samtidig er gratis for de første 5 brugere! Vi gennemgår opsætning af code repositories, pipelines, work items og sprint-planlægning - alt sammen ud fra et fokus som IT Operations konsulent.

Vi starter helt fra bunden, og efter workshoppen vil du være i stand til at benytte Azure DevOps til både planlægning af opgaver, versionering af scripts og kode samt brugen af pipelines til eksekvering af kode eller deployment af ressourcer.

Program

Intro til DevOps
Intro til Azure DevOps
Code repositories
Agent pools
Pipelines
Projects
Work items
Sprint planning
Dashboards

Format & pris

Medbring din egen pc. Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe fra MEYERs restaurant. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Workshoppen er forbeholdt edgemo's kunder og potentielle kunder og ikke for privatpersoner.

Pris: DKK 6.000 ekskl. moms.

Tilmeld dig workshoppen

Tilmeld dig workshoppen ved at udfylde formularen herunder.