29. september 2022 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen 2022

Siden 2014 har edgemo deltaget i Digitaliseringsmessen, coronaåret undtaget. Det er hyggeligt - en slags faglig festival for "offentligheder" og andet godtfolk - og vi lærer noget nyt, hver gang du kigger forbi på vores stand til en god snak. I år lægger vi op til en dialog om at deles! Besøg os i Hal C, stand C2 - vi venter kun på dig.

Digitaliseringsmessen i Odense er en af de allerstørste danske begivenheder med fokus på digitale løsninger og  effektiviseringsmuligheder i kommunerne. Messen afholdes af KL sammen med Borgerservice DK og KIT@ og er platform for videndeling mellem leverandører og udviklere, ledere og ansatte i kommunerne.

Dét tager vi meget bogstaveligt i år. Vi deler ud og opfordrer dig til at gøre det samme. Og ikke bare af din viden - hvorfor ikke også deles om arbejdsbyrden, om udbyttet og om økonomien? Vi gi'r et eksempel, men kom gerne med flere gode idéer til, hvordan vi kan DELE.

Softwarepakker på deleordning

På opfordring fra Jammerbugt kommune, har vi nu skabt Softwarepakker på deleordning for kommuner
For som 
Henrik Bech, ansvarlig for it-drift i Jammerbugt Kommune, udtrykker det i vores fælles historie: ”Hvorfor siger I ikke til andre kommuner, at alle disse softwarepakker er tilgængelige? Hvorfor ikke skabe en fælleskommunal platform, hvor vi kan hjælpe hinanden med at lave og vedligeholde softwarepakker? For uanset, om du er Læsø eller Københavns Kommune, er der et stort antal fælles softwarepakker.”
Læs mere om deleordningen

Hardware til deling?

Bruger du din pc, indtil den ikke kan mere? Eller bliver den udskiftet, selv om den stadig fungerer? Så kan det være en idé at lade en anden overtage. Når I deler på den måde, sparer I også miljøet for endnu mere elektronikaffald. Hvert år generer vi nemlig cirka 40 millioner ton elektronisk affald på verdensplan. Det er som at kaste 800 notebooks ud hvert sekund! Vi har taget vennerne fra edgemo green med på Digitaliseringsmessen; de er eksperter i at hjælpe dig med at dele ud af jeres hardware. I får ovenikøbet betaling for det. Læs mere om hardware til deling

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.