30. september 2021 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen 2021

Digitaliseringsmessen er DOiT, Npvision og edgemo's første fælles event. Besøg os i Hal C, stand F4 og G30 - vi venter kun på dig. Ikke for at give dig timelange anprisninger af et produkt, løsning eller service. Lad os i stedet finde ud af, om vi har noget at gi’ hinanden. Og slår du rekorden i Pacman på vores arkademaskine, vanker der naturligvis en præmie!

Digitaliseringsmessen i Odense er en af de allerstørste danske begivenheder med fokus på digitale løsninger og  effektiviseringsmuligheder i kommunerne. Messen afholdes af KL sammen med Borgerservice Danmark og KIT@ og er platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne.

Messen sætter altså tonen for et samspil, og netop SAMSPIL har vi valgt som tema for vores fælles stand i år. For samspil er vigtigere end nogensinde før. Brugernes arbejdsplads, datacenteret, sikkerheden, bæredygtigheden - alt er en del af noget større. Og når it-miljøet er et patchwork af brands, partnere, teknologier og indbyrdes afhængigheder, kræver det godt samspil mellem mennesker.

I Danoffice IT, edgemo og Npvision Group øver vi os hver dag på det gode samspil og gør klar til at smelte sammen i 2022. Digitaliseringsmessen er vores første fælles event.