3. og 4. oktober 2019 i Odense Congress Center

Digitaliseringsmessen

EVENTET ER AFHOLDT. Bevæbnet med lækkert nyt merchandise står fire af de 104 edgemo people i Hal A. De venter kun på dig. Ikke for at give dig timelange anprisninger af et produkt, løsning eller service. Lad os i stedet finde ud af, om vi har noget at gi’ hinanden.
Og kan du slå rekorden i Pacman på vores arkademaskine, vanker der naturligvis en præmie!

Med mere end 2.000 deltagere er Digitaliseringsmessen i Odense en af de allerstørste danske begivenheder med fokus på it i det offentlige. For første gang bliver der i år holdt en hel messe for det private erhvervsliv dagen efter. edgemo deltager naturligvis begge dage. 

Det offentliges digitaliseringsmesse

Igen i år afholder KL Digitaliseringsmessen sammen med Borgerservice Danmark og KIT@.

Som platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunen, understøtter messen målet om øget digital kommunikation, digitale muligheder og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

HVORNÅR? Torsdag d. 3. oktober kl. 09.00-16.30

HVOR? Odense Congress Center 

TILMELDING Læs mere om Digitaliseringsmessen 2019 og tilmeld dig her

    

Digitaliseringsmesse Erhverv

For første gang nogensinde lukker Odense Congress Center nu dørene op for digitaliseringsmessen for det private erhvervsliv. Her kan du naturligvis møde edgemo. 

Der forventes over 60 udstillere og mere end 1.000 publikummer fra Danmarks største erhvervsvirksomheder. Arrangøren er IT-Branchen i samarbejde med Dansk Erhverv, Erhvervstyrelsen og KL. 

HVORNÅR? Fredag d. 4. oktober kl. 09.00-16.30

HVOR? Odense Congress Center 

TILMELDING Læs mere om Digitaliseringsmessen 2019 og tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.