Året rundt

Bliv medlem af edgemo networks

edgemo er et fællesskab, vi inviterer dig til at være en del af. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og opfordrer dig til at gøre det samme. Tilsammen kan vi kun blive klogere og dygtigere - og have det sjovt imens.

Udover hverdagsfællesskabet har vi etableret en lille håndfuld netværksgrupper, som typisk består af 10 virksomheder, evt. med et brancefællesskab eller en fælles interesse. Deltagerne har ofte samme arbejdsområde, og vi gør meget for at sikre en god sammensætning i gruppen.

Det klassiske netværksmøde starter hos et af gruppens medlemmer og slutter med en middag på en nærliggende restaurant. Der kan være forskellige temaer for møderne. Eksempelvis har vores erfagruppe omkring byggebranchen (arkitekter, ingeniører o.l.) haft "Muligheder og problemstillinger ved virtualisering af grafisk tunge arbejdspladser" som tema.

Det utraditionelle netværksmøde er... ja utraditionelt :-) Eksempelvis tog en af vores netværksgrupper, Fujitsu KLUBBEN, til Fujitsu Forum i München sammen.

Kontakt edgemo marketing, hvis du ønsker eksempler på netværksgrupper og medlemmer. 

Tilmelding & pris

Det er gratis at være medlem af edgemo's netværksgrupper - udover det, det måtte koste dig fx at lægge lokation til et af møderne. Middagen betales af edgemo og edgemo's partnere.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks. Vi bekræfter din tilmelding og kontakter dig, så snart vi har en relevant netværksgruppe til dig.

Vær opmærksom på, at der kan være ventetid på optagelse i grupperne, da vi først etablerer en ny gruppe, når vi har en passende sammensætning. 

Tilmelding