26. marts 2019 i Albertslund & 27. marts 2019 i Hinnerup

edgemo university

EVENTET ER AFHOLDT. Microsoft og Citrix University slår nu pjalterne sammen til ét edgemo university. Arbejdspladsen er nemlig ikke kun et spørgsmål om Citrix eller Microsoft, Windows eller Mac. For alle gælder det, at grundlæggende faktorer skal være på plads. Og i nogle tilfælde er det et spørgsmål om, hvor får vi mest muligt hurtigst muligt.

Det er tilfældet for Bunker Holding – en af Danmarks største virksomheder målt på omsætningen, men knap så stor hvis vi tæller medarbejderne. Med 10 nyansatte og en ny lokation ude i verden næsten hver måned, tikker det dog opad. En vækst, som de p.t. 31 danske it-folk skal håndtere. Hvordan de gør det, fortæller Bunker Holding's operations- og sikkerhedsansvarlige, Peter Winkel Madsen, og kickstarter dermed årets første edgemo university.

Efter keynoten tager tre af vores egne Modern Workplace-musketerer, Kasper Johansen, Jesper Nielsen og Klaus Østergren over og behandler forskellige aspekter af Den Moderne Arbejdsplads:

"Som konsulenter ser vi et mønster hos vores kunder lige nu. Mange stæser afsted mod Den Moderne Arbejdsplads men glemmer ofte fundamentale ting, der bør være på plads først.

På seminaret giver vi deltagerne en tjekliste med 10 punkter, vi anbefaler stærkt at få på plads, inden der nytænkes. Eksempelvis går mange produkter end-of-support i 2020 - det skal vi være klar til. Mange kunne også have brug for at give gamle domain controllere, AD'et og serverne et løft. Og så er der det med licenserne; ofte kan man med få krumspring få meget mere for licenskronerne."

Kom og hør om det hele på edgemo university den 26. eller 27. marts.

Det er edgemo-konsulenterne, der står bag edgemo universities. Og du kan generelt forvente følgende på både dette og de kommende edgemo universities:

  • Gennemgang af nyheder og producenternes klient- og datacenterstrategi
  • Konsulenternes stillingtagen til nyheder og visioner fra producenterne
  • Tekniske seminarer, der går mere i dybden af et enkelt område

Målgruppe: edgemo university henvender sig både til dig, der vil have et strategisk overblik, og til dig, der er teknisk nysgerrig. Husk at benytte dig af chancen for en god snak med edgemo's konsulenter - det er ganske gratis.

Program

08:30  Morgenmad
09:00 Velkomst 
09:15 Key note // Peter Winkel Madsen, IT Operations and IT Security Manager i Bunker Holding
10.00 Pause
10.15 Indlæg // Kasper, Jesper og Klaus, Infrastructure Specialists i edgemo
11.00 Pause
11.15 Indlæg // Kasper, Jesper og Klaus, Infrastructure Specialists i edgemo
12:00 Opsummering og take-aways
12:15 Frokost og networking

 

Tid og sted

26. marts hos edgemo, Roskildevej 20, 2620 Albertslund

27. marts hos edgemo, Delta 8, 8382 Hinnerup

Kontakt Mette Hylander på for yderligere information.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.