26. maj kl. 13:00-14:00, online

edgemocca: Er din næste pc en iPad?

Distancen mellem iPad'en og pc'en er - blandt andet med det nye iPadOS - blevet endnu kortere. Så spørgsmålet er: Kan en iPad erstatte pc'en som det primære it-værktøj? Snup 1 times virtuel kaffe med live tests og et dyk ned i forskellige virksomhed- og persontypers produktivitet med en iPad Pro.

Som Apple selv skriver: "iPad er bygget til det mobile erhvervsliv og et alsidigt businessredskab, som du kan tage med dig overalt. Takket være en fantastisk ydeevne, et bærbart design og de mange produktivitetsfunktioner i iPadOS kan du komme i gang med arbejdet på din iPad, uanset hvor du er. Du kan køre apps som Microsoft Office, og Face ID holder din enhed sikker."

Deltag og oplev, hvordan iPad kan erstatte pc'en som det primære it-værktøj for erhvervsbrugere, og hvordan det ser ud for forskellige virksomhedstyper og jobfunktioner. Det dykker vi ned i - på kun 1 time får du:

  • Arbejdsmetoder og setup i forhold til produktivitet samt tilbehøret som afgørende faktor i hverdagen
  • Eksempler på specifikke person- og jobtypers brug af iPad Pro som primært device
  • Initielle udrulningsscenarier med Apple Business Manager
  • Live test af Apple’s nye Magic Keyboard til iPad Pro og lillebroren Smart Keyboard Folio

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

edgemocca

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

   

Gik du glip af edgemocca: Er din næste pc en iPad?

Optagelse af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.