1. december 2020 kl. 13.00-13:45, online

edgemocca: Microsoft Edge

Browseren er en af de mest benyttede applikationer. Vi må derfor gøre en indsats for, at sikkerheden i browseren lever op til de moderne standarder - uden at overskygge brugervenligheden og brugeroplevelsen. På 45 minutter viser Kasper Johansen, hvorfor den nye Microsoft Edge er den ideelle browser til at levere den bedste brugeroplevelse i dit Citrix Virtual Apps and Desktop-miljø.

Webinaret er målrettet administratorer af applikationer og terminalservere. Har du ikke Citrix i din it-infrastruktur, er webinaret stadig relevant. 

Med den nye Microsoft Edge browser får vi en moderne og sikker browser, der fungerer i både Windows Server 2016, 2019 og Windows 10. Den kan erstatte alle nuværende browsere, herunder Internet Explorer, og vi får endda følgende funktioner foræret:

  • Enterprise Sync, som sikrer, at brugernes favoritter, browser-historik, passwords og generelle browser-indstillinger synkroniseres til din Azure AD tenant og dermed følger brugeren
  • Tracking Prevention, der forhindrer irriterende bannerreklamer i at blive vist på websites, hvilket i sidste ende sparer båndbredde i CPU-ressourcer
  • Internet Explorer Mode, der giver mulighed for at tilgå ”legacy” websites, som benytter Java, Flash eller Silverlight, uden at forlade Microsoft Edge-vinduet

Ovenstående kombineret med Microsoft Security Baseline for Microsoft Edge giver os en browser, der både leverer en bedre brugeroplevelse og et højt niveau af sikkerhed.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Mød webinarets specialist og moderator

Kasper Johansen har siden april 2018 været ansat som Infrastructure Specialist i edgemo med speciale inden for Citrix. Arbejdet med Citrix rækker for Kasper helt tilbage til 2007, og han er da også en af stifterne af Citrix User Group i Danmark (CUGC). I februar 2020 blev Kasper udnævnt CTA - Citrix Technology Advocate. CTA’er er Citrix User Group Community superbrugere. De er Citrix-kunder, -partnere og "Citrites", som i fritiden advokerer for Citrix med ekstraordinær social effekt. 

Jesper Nielsen er dagens moderator, som hjælper med at orkestrere spørgsmål og chat under webinaret. Jesper har været ansat i edgemo som Solution Architect siden 2018. Han brænder for Den Gode Brugeroplevelse og elsker at inspirere, udfordre og provokere for at finde frem til den gode løsning. Han er den eneste danske Windows MVP og driver Everything Windows User Group. Jesper har erfaring med det meste Windows, arbejder med Enterprise Mobility og er bidt af sikkerhed.

.

edgemocca

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Microsoft Edge?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.