4. maj kl. 13:00-14:00, online

edgemocca: Beskyt mod ransomware

På kun 1 time får du en virtuel rundtur i Bullwall's Last Line of Defense-løsning, Ransomcare, som automatisk stopper den kryptering, ransomware bygger på – helt ned på fil-niveau! I studiet viser vi live angreb, og hvordan man effektivt beskytter sig.

Vores digitale platforme er blevet fundamentet for vores kommunikation, samarbejde – ja for vores forretningsafvikling. Så hvordan beskytter vi dem bedst mod de mange ransomware-kampagner, der desværre er i omløb? Det kommer vi på dette edgemocca med et bud på sammen med danske BullWall. Deres RansomCare-løsning stopper automatisk den kryptering, ransomware bygger på – helt ned på fil-niveau. Det er dermed selve grundstenen i angrebet, der bliver standset med det samme.
Læs mere om løsningen her

BullWall RC kan implementeres remote, er fuldt virtualiseret og blokerer uautoriseret kryptering af data fra dag ét. Implementeringen sker henover kun 2 uger – ikke fordi det tager 2 uger at konfigurere; men fordi løsningens algoritmer lige skal ”oplæres” i virksomhedens normalstand. Det nytter jo ikke, at alt lukkes ned med røde alarmer, når fx lønkontoret kører løn og krypterer et væld af lønsedler i slutningen af måneden.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

edgemocca

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

   

Gik du glip af edgemocca: Beskyt mod ransomware?

Optagelse af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.