AFHOLDT: 10. oktober 2019, edgemo i Hinnerup

edgemo summit 2019

EVENTET ER AFHOLDT. Oplev blandt andre Jakob Stegelmann, Nikolaj Sonne og Christine Feldthaus. Hør hvad andre gør i forhold til aktuelle emner, og kombinér det med edgemo-konsulenternes anbefalinger. Spis frokost med MEYERS og surf i Udstillingen. Det er gratis at deltage, men der er kun plads til 300 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig!

NØRD – Tidligere blev en nørd drillet i skolen og måtte søge ly for sine interesser i dække af nedrullede gardiner og mednørder. Siden har vi fundet ud af, at dét, en nørd roder med i forældrenes garage, kan sælges for 10 milliarder. Der er således kommet en anden respekt om nørden. Og vi dyrker nørden. På arbejdspladsen, i samfundet, på film og TV – og nu også på edgemo summit.

Vi har inviteret to af Danmarks mest kendte nørder: Jakob Stegelmann fra Troldspejlet og Nikolaj Sonne fra So Ein Ding i en verdenspremiere af et fælles foredrag om at nørde. Og Christine Feldthaus fra blandt andet So F*** Special og Kender Du Typen masserer vores lattermuskler under morgenmaden med tips til, hvordan vi som nørder kommunikerer bedst med omverdenen.

På dette 10. edgemo summit er der lagt op til en dag med det bedste fra edgemo’s nørder inden for Modern Workplace & Devices, Azure & Datacenter, Citrix & Citrix Cloud samt O365 & Productivity – serveret som indlæg, workshops og debatter. På dagens Roundtable forvalter tidligere it-direktør, Torben Christensen, fx en debat om, hvordan vi får vores nørder til at blomstre. Indslagene leveres i samarbejde med edgemo’s kunder, specialister og partnere. Benyt chancen for at sammensætte dit unikke team at mødes med.

PROGRAMMET byder på mere end 25 indslag af forskellig varighed, som serveres i denne 'programburger' - SE HELE PROGRAMMET HER:

09:00  Christine Feldthaus masserer vores lattermuskler under morgenmaden med tips til, hvordan vi som nørder kommunikerer bedst med omverdenen.

12:00  edgemo’s lækre MEYER-restaurant serverer lækkerier, godt hjulpet af SmukFest

15:30  Jakob Stegelmann og Nikolaj Sonne leverer for første gang nogensinde et fælles foredrag, som runder temaet og dagen af.

Medio september er alle programindslag skemalagt, så du kan sammensætte dit personlige program. Vi giver alle tilmeldte direkte besked.

UDSTILLINGEN - Der bliver også god tid til en snak og et kig i udstillingen med bl.a. 3 Step IT, APC, Apple, Citrix, Contour, dbramante1928, DELL, DCC, DIS, Fujitsu, HP, HPE, Jabra, Lenovo, Logitech, Microsoft, MouseTrapper, Nokia, PanzerGlass, RugGear, Samsung, Shape, Veeam,  VMware, Entrust Datacard og Zebra Technologies.

PRAKTIK - Konferencen afholdes hos edgemo på Delta 8, 8382 Hinnerup. Parkér på p-pladsen omkring bygningen. Er der optaget, henviser p-vagterne dig til alternative p-pladser i nærheden.

Det er gratis at deltage i konferencen, som dog er forbeholdt edgemo's nuværende og fremtidige kunder. Kontakt Mette Hylander, hvis du har spørgsmål vedrørende konferencen.

Vil du ha' et lift? Vi arrangerer fælles transport mellem Albertslund og Hinnerup med  opsamlingspunkter undervejs. Sæt X ud for "Jeg er interesseret i transport", når du tilmelder dig, og kontakt Jannie for mere transportinformation.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.