edgemo summit PROGRAM

EVENTET ER AFHOLDT. Programmet byder på 7 lokaler med mere end 25 indslag af forskellig varighed og dybde. Husk at møde op i god tid til hvert indslag! Først-til-mølle får en plads.

   

Barakken

VELKOMST

08:00 Morgenmad
MEYERS & SmukFest

08:50 Velkomst
Lars Andersen, edgemo

09:00 Spyt ud og træng igennem
Christine Feldthaus

09:45  -  1. INDSLAG

CASE: Kan vi nedbringe arbejdstiden med 20% og samtidigt øge trivsel og overskud?
Mette Kjølbro Hald, Head of Business Excellence, IIH Nordic (45 minutter - 100 pladser)
I 2014 besluttede det digitale bureau IIH Nordic sig for at undersøge, om det kan lade sig gøre at skabe en arbejdsplads, der både giver medarbejderne arbejdsglæde, plads til familien og skaber rum for faglig og personlig udvikling. Efter 5 år med målrettet transformation af arbejdsprocesser er missionen faktisk lykkedes. Virksomheden, der i 2017 indførte en 4-dages arbejdsuge, har lige sat omsætningsrekord, samtidigt med at medarbejdertilfredsheden er højere end nogensinde. Hør fortællingen om den 5-årige rejse mod en 4-dages arbejdsuge samt om de resultater, det har kastet af sig her 2 år efter indførslen.
Trilogi: Indslaget lægger op til Peter Söderholms indlæg kl. 10:45 og Pelle Thranes indlæg kl. 14:00.

INDLÆG: Produktionsmobilitet
Ole Bülow, Commercial Manager, edgemo (45 minutter - 50 pladser)
Ole fortæller, hvordan en stor dansk produktionsvirksomhed har brugt produktionsmobilitet i deres warehouse og manufacturing til at ændre arbejdsgangene. Apple-enheder med apps, forbundet til de interne systemer, har givet en digital strømlining af produktionen – og det har skabt øget produktivitet, effektiviserede arbejdsgange og givet hurtigere adgang til kritisk information.

INDLÆG: Datacenterets fornyelse eller forlængelse med Azure bragt ind i ligningen
Jesper Buer & Casper Lenander, Infrastructure Specialists, edgemo (45 minutter - 25 pladser)
Public Cloud-leverandørerne ser gerne, at vi starter på rejsen med at flytte 'alle' VM'er i skyen. Men mange er ikke parate til at smide alt i skyen, og fremtiden ligger nok et sted midt imellem alt on-premises og i cloud. Derfor demonstrerer Jesper og Casper her nogle af de workloads, der kan have en ekstra god eksistensberettigelse i skyen, og hvilke værktøjer der gør rejsen nemmere. Få overblik over værktøjerne, der bliver din bedste ven, når først I har dele af infrastrukturen et sted deroppe.
Efter indlægget er der mini-labs, hvor du selv kan få fingrene i fx Azure Migrate v2 og Azure Bastion.

INDLÆG: HPE Simplivity og erfaringer fra den virkelige verden
Peter Elnegaard, HPE & Thomas Laursen, edgemo, (45 minutter - 20 pladser)
Forestil dig at du bliver stillet opgaven at bygge et helt nyt datacenter og migrere alle data dertil på kun 3 måneder, inklusiv sizing, indkøbsproces og implementering. Løsningen skal også indeholde optimale muligheder for backup & disaster recovery, være fuldt ud redundant og fordelt over minimum 2 sites. Mange ville nok takke nej opgaven med dét tidsrum. Men det skete faktisk - vel og mærke fuldt ud inden for den afsatte tidsramme. Peter og Thomas gennemgår de nødvendige steps til en sådan migration, krydret med lidt tips & tricks fra den virkelige verden.
Efter indlægget er der demo sessions - se hvornår på HPE-standen.

ROUNDTABLE: Nørd! Engang forkætret – nu elsket og respekteret?
Torben Christensen, Business Relationship Manager, edgemo (2 timer - 15 pladser)
NØRD! Slår man begrebet op i en ordbog finder man to udbredte fortolkninger: 1 - En kejtet og socialt utilpasset (mands-)person. 2 - En person med en ekstrem interesse for et snævert område, særligt computere, og som kender usædvanligt mange fakta om emnet. Tidligere blev en nørd drillet i skolen og måtte søge ly for sine interesser i dække af nedrullede gardiner og mednørder. Dengang var man en kategori 1 nørd. Siden har vi fundet ud af, at dét, en nørd roder med i forældrenes garage, kan sælges for 10 milliarder. En kategori 2 nørd er der således en anden respekt om. Vi dyrker nørden. På arbejdspladsen, i samfundet, på film og TV. En kategori 2 nørd kan ligefrem tillade sig at være en primadonna. For vi har meget brug for dem. Og de ved det. Og plejer vi dem ikke, så finder de grønnere græsgange. Eller rettere større formel-1 simulatorer og gratis Red Bull på kontoret. Vi vil gerne have en snak med jer om nørder. I jeres rolle af it-ledere, der har nørder ansat. Nogen har jo også ansat jer. Og I er sikkert nørder (kategori 2 naturligvis). En nørd motiveres ikke nødvendigvis af de samme personaleforhold som mange andre medarbejdere. Har I talt med jeres nørd i dag, og hvordan har høn det? Tidligere it-direktør, Torben Christensen (kategori 1 nørd) vil gerne forvalte en diskussion med jer om det runde bord, for at vi kan lære af hinanden. Om hvordan vi får vores nørder til at blomstre. Det er en snak om organisation og ledelse uden salgsbudskaber - mellem Übernørder.
Forbeholdt edgemo new executive roundtable-medlemmer - kontakt Mette, hvis du ønsker at deltage.

10:45  -  2. INDSLAG

INDLÆG: Få et forspring og gode brugeroplevelser
Jesper Nielsen, Solution Architect & Lars Staal, Infrastructure Spec., edgemo (45 minutter - 100 pladser)
Du kender det sikkert; nyhederne kommer i en lind strøm og overspringshandlingerne står i kø. Jesper og Lars viser, hvordan I i it-afdelingen får et forspring, så brugerne får den bedste oplevelse. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end en frustreret bruger. Har du portalskræk, svært ved at sove, hvis du ser en kommandoprompt, eller en frygt for teknikerudtryk, er dette ikke en session for dig. Vi vil dog gerne udfordre dig og give dig et indblik i, hvor vi tror, vi er på vej hen, og hvordan moderne administration kan supportere den moderne arbejdsplads til glæde for dine brugere. 

INDLÆG: Engage your employees by supporting a modern workstyle
Peter Söderholm, Director for Systems Engineering Nordics i Citrix (45 minutter - 50 pladser)
Today, work is more complicated than ever. We rely on a large amount of complicated apps, causing us to spend too much time searching for information. What should have been simple tasks, is suddenly time consuming and difficult. Meanwhile, transitioning to the cloud increases the problem by adding network complexity and security challenges. The result? Most employees aren’t engaged in the work they’re doing. That means they aren’t productive. In this session you will discover how Citrix Workspace helps organize, guide and automate work to support a modern workstyle enabled by intelligent workspace capabilities, including personalized notifications and automated workflows.
Trilogi: Indslaget kan ses i forlængelse af Mette Kjølbro Halds indlæg kl. 9:45 og Pelle Thranes indlæg kl. 14:00. Peter er svensk og holder indlægget på engelsk med stor entusiasme og indsigt.

INDLÆG: Er jeres O365-data i sikkerhed - også hvis der sker uheld?
Martin Plesner-Jacobsen, Sr. System Engineer, Veeam (30 minutter - 25 pladser)
Dette indslag er relevant for dig, hvis I bruger Office 365 eller overvejer at migrere dertil. Formålet med indslaget er at give dig overblik over, hvad der er dit ansvar i forbindelse med jeres O365-data, og hvordan du lever op til det. Vidste du eksempelvis, at det er jeres ansvar at beskytte jeres O365-data mod tilsigtede og utilsigtede hændelser? Fx hvis indhold fra en postkasse slettes ved et uheld, og det først opdages efter de 30 dages standard retention time. Martin giver her eksempler på, hvordan du får helt styr på backup af data fra O365 mail, SharePoint, OneDrive og Teams med Veeam Backup for O365 v3.0, og hvorfor edgemo har valgt Veeam som fortrukken O365-backupløsning.

INDLÆG: Lenovo Data Center Group "The Nerds"
Brian Schmidt, Technical Sales Engineer, Lenovo (30 minutter - 20 pladser)
Lenovo er mere end bærbare og en kulturarv af IBM SystemX servere. Vi oplever en stor efterspørgsel for transformation i datacenteret, en digital rejse hvor hybride platforme, flashbaserede løsninger og tæt integration til cloud er blandt jeres tunge overvejelser om retningen for den fremtidige datacenterstrategi. Brian og kollegerne på Lenovo-standen stiller skarpt på, om det virkelig er nørdet at være nørd omkring sine data. Få en øjenåbner for, at Lenovo mener det seriøst, når vi taler cloudintegreret datacenter i helhed med fokus på vores ThinkSystem DM, som vi ser som markedets stærkeste svar på, hvordan data behandles gennem rejsen fra edge til core til cloud.

11:30  -  3. INDSLAG

INDLÆG: Ramt af ransomware, hvad nu?
Alex Sørensen, Infrastructure Specialist, edgemo (30 minutter - 25 pladser)
Der findes mange løsninger, der kan hjælpe i kampen mod ransomware-angreb, men når du nu alligevel bliver ramt, hvor godt er du så forberedt? Med udgangspunkt i virkelige historier deler Alex sine tanker om, hvordan man kan forberede sig til et ransomware-angreb.

INDLÆG: Livscyklushåndtering og smart finansiering
Mark Christensen, Key Account Manager, 3 Step IT (30 minutter - 20 pladser)
Nørder elsker ny teknologi. Heldigvis. For ny teknologi øger innovationen og styrker konkurrenceevnen. Faktisk oplever flere virksomheder, at behovet for at investere i ny teknologi og regelmæssigt udskifte udstyret er steget. Mark fortæller, hvordan 3 Step IT hjælper med livscyklushåndtering og en smartere finansiering af it-udstyret. 3 Step IT har 20 års erfaring med lifecycle management og tilbyder - udover finansieringsløsninger - en omfattende asset management-portal med uddybende og detaljerede rapporteringsfunktioner. Løsningen henvender sig derfor både til teknologi- og talnørder.

Barakken

12:00 - FROKOST

13:00  -  4. INDSLAG

CASE: It-lederens opgave fra et Normal-perspektiv
Thomas Knudsen, IT Operations Manager, Normal & Jørgen Holm, edgemo (45 minutter - 100 pladser)
It ER forretningen nu, og for de fleste den vigtigste vækstparameter. Samtidigt har oppetid og sikkerhed aldrig været vigtigere. Det sætter it-afdelingen under pres og bliver ikke bedre af, at der er mangel på kvalificeret it-arbejdskraft. Og hvis Nørden kan tillade sig at være en primadonna, hvad gør vi it-ledere så for, at han ikke finder grønnere græsgange? Thomas og Jørgen fortsætter, hvor formiddagens roundtable slap og ser på, hvordan services kan være metode til at løfte trivielle opgaver og regulere ”it-vandet”. Samtidig giver de bolden op til Fujitsu's indslag kl. 14:15 om robotter som arvtager til fx opgaven omkring oprettelse og nedlæggelse af brugere.

CASE: Fra PANDORA's 'æske' til skyen med Citrix Cloud og Workspace
Henrik Klinkvort, Infrastructure Architect, PANDORA & Niels Holm, edgemo (45 minutter - 50 pladser)
Det danske smykkefirma, PANDORA, er en forretning i konstant bevægelse. Dét kræver sin infrastruktur. Derfor har PANDORA de sidste par år sat damp på kedlerne, der skal transformere deres klassiske on-premises datacenterstrategi til en agil Cloud-baseret infrastruktur. Henrik får selskab af Niels i fortællingen om PANDORA's rejse til Citrix Cloud. Der deles ud af både de gode og de udfordrende oplevelser, de har gjort sig ved at flytte PANDORA i Citrix Cloud og Citrix Workspace.

ROUNDTABLE: Microsoft Teams - styring eller anarki?
Jakob Kvistgaard, Steven Kronholm & Klaus Stuckert, edgemo (1 time - 15 pladser) 
Inden år 2021 tvinger Microsoft alle Skype for Business Online-brugere over i Teams. Vi, der kører on-premises, har ikke fået samme varsling. Endnu. Men vi bliver nødt til at erfaringsudveksle med hinanden om, hvordan vi bruger denne nye kommunikationsform. For cloud services som Teams er nemme at tage i brug, men der ligger en opgave i blandt andet at uddanne brugerne samt få styr på policies og beslutningsprocesserne internt. Uanset om I har Teams i dag eller ej, vil du få udbytte i at deltage i erfaringsudvekslingen, som styres kyndigt af Jakob Kvistgaard og Steven Kronholm.

INDLÆG: Never trust, always verify!
Klaus Østergren & Kasper Warnov, Infrastructure Specialists, edgemo (45 minutter - 25 pladser)
”Never trust, always verify” er kerneprincippet i Zero Trust-sikkerhedsmodellen og p.t. et af de vigtigste principper i kampen for at sikre adgangen til jeres applikationer og data. Med udgangspunkt i en Zero Trust-baseret tilgang giver Klaus og Kasper et overblik over, hvordan dine brugere, enheder, applikationer og data sikres via Microsoft 365. Kald det en opsang eller en opskrift - pointen er at få lagt den rette strategi og vide, hvordan du eksekverer den og med hvilke værktøjer.

INDLÆG: SDWAN Branches på 45 minutter
Mads Behrendt & Eigil Ørnfeldt, Infrastructure Specialists, edgemo, (45 minutter - 20 pladser)
Eigil og Mads viser, hvor nemt det er at tilføje nye branches til et SDWAN setup. Lær hvordan du kan sikre oppetid. Oplev en deepdive i opsætningen af en ny branch - både via den nye zero touch og med den traditionelle metode. - og se, hvordan du kan skabe en forbindelse til en Azure tenant via SDWAN.

14:15  -  5. INDSLAG

INDLÆG: Fremtidens arbejdsplads er her NU...
Pelle M. Thrane, Sr. Product Marketing Manager, Microsoft (45 minutter - 100 pladser)
Nu er turen kommet til dig. Styrk dine kollegaer og medarbejdere og giv dem færdigheder, værktøjer og teknologier, de skal bruge til at være produktive, når som helst og fra hvor som helst, så I sammen kan blive til en mere moderne arbejdsplads.
Trilogi: Indslaget kan ses i forlængelse af Mette Kjølbro Hald's indlæg kl. 9:45 og Peter Söderholm's indlæg kl. 14:00. 

INDLÆG: Robotter med intelligens tager slæbet
Dennis Petersen & Azhar Iqbal, Fujitsu (45 minutter - 50 pladser)
Med Robotic Process Automation (RPA) kan vi i dag typisk automatisere 3-10% af arbejdsgangene. Men inden for få år kan vi tilføje elementer af kunstig intelligens og dermed gøre det muligt at automatisere helt op til 50%. Det kaldes Intelligent Process Automation (IPA). I modsætning til RPA kan IPA også analysere de data, der kommer ind. Dennis Petersen og Azhar Iqbal fra Fujitsu giver en intro til Artificial Intelligence med udgangspunkt i en konkret case samt fortæller, hvilke muligheder du får med RPA, og hvordan det bliver en succes.
Siden 2017 har Fujitsu's RPA Center i København udviklet teknologier og processer til at varetage ensformige opgaver samt til at identificere og løse skjulte flaskehalse, fx rapportering, kundeservice-funktioner, opdatering af databaser og digitalisering i almindelighed. Det letter arbejdet, så vi mennesker kan tage os af de mere kreative opgaver. RPA bruger softwarerobotter med eller uden kunstig intelligens (AI) samt avanceret ’machine learning’. For en robot kan opdatere massive datamængder uden fejl på en brøkdel af den tid, det ville tage et menneske, det kan også ske uden afbrydelse 24 timer i døgnet og uden risiko for menneskelige fejl.

INDLÆG: Antivirus - Firewall - End point sikkerhed?
Henrik Johansson, Area Category Manager, HP (45 minutter - 25 pladser)
Vores arbejdsrutiner ændrer sig, og medarbejderne arbejder ofte fra forskellige steder i åbne kontorlandskaber og er mere væk fra kontoret. Det betyder, at cybertruslerne er stigende, og at det generelle trusselsniveau øger eksponeringen mod vores digitale enheder. Kom og hør hvorfor HP Elite pc’er er blevet hackernes værste mareridt:
HVORDAN hardwarebaseret sikkerhed hjælper med at beskytte dine end-point devices blandt andet via Sure Sense - AI og Machine learning.
HVORFOR BIOS root kits er det nye sort.

INDLÆG: 80% af alle trusler på et netværk kommer indefra...
Flemming Lind Christensen & Martin Dunning, Infrastructure Specialist, edgemo (45 minutter - 20 pladser)

...Samtidig går tendensen mod dynamiske netværk og automatisering af brugere, enheder og dippedutter (IOT). Men sikkerheden må ikke ryge i svinget, samtidigt med man reducerer tiden, der bruges på at administrere infrastrukturen.
Aruba fortæller om deres visionære netværk. Martin og Flemming giver dig en tur igennem det netværk, du sidder på, mens du er til Summit. Med HPE Aruba har vi i edgemo skabt et dynamisk netværk, hvor vi kan flytte os, hvorhen vi vil, sikkert og ukompliceret. Hør hvordan løsningen giver indsigt, styr på devices og på vores gæsters enheder.

INDLÆG: Driver management på et oplyst grundlag
Morten Leth Hedegaard & Bendo Ratnakumar, Infrastructure Specialist, edgemo (45 minutter - 15 pladser)
Dagligdagen er ikke blevet nemmere af, at Microsoft nu lancerer nye Windows-versioner hvert år. Det stiller krav til it-afdelingen og klienternes driver-opdatering. Morten og Bendo giver deres bud på Modern Driver Management, og hvordan du benytter Configuration Managerens indbyggede Third Party updates til at håndtere drivers i et kørende miljø. Du får også Microsoft’s nyeste tiltag til at hjælpe med opgraderingen af Windows-versioner, Desktop Analytics, at se. Forbered dig på et ægte nørd-indlæg med en del teknik.

Barakken

AFSLUTNING

15:00 MEYERS serverer kaffe og kage

15:30 Troldspejlets Jakob Stegelmann møder So Ein Dings Nikolaj Sonne i en ægte Nørd-battle

Kontakt

Har du spørgsmål?

Så tag endelig fat i os