edgemo summit UDSTILLING

Udstillingen byder på 31 forskellige producenter fordelt på 24 stande med alskens lækkerier til at tænde hardware-begejstringen.

3 Step IT har 20 års erfaring med lifecycle management og tilbyder - udover finansieringsløsninger - en omfattende asset management-portal med uddybende og detaljerede rapporteringsfunktioner.

APC by Schneider Electric's datacenterløsninger distribueres af DCC, som bor lige ved siden af edgemo. Mød Charlotte og Heidi fra Schneider Electric samt Peder og Reno fra DCC til en snak om datacentre og stabilitet.

Apple, Dansk Ingeniørservice alias DIS, app-udvikleren Shape og edgemo viser på denne fælles Production Mobility-stand, hvordan en stor dansk produktionsvirksomhed har skabt øget produktivitet og effektiviserede arbejdsgange via Apple-enheder med apps, forbundet til de interne systemer. Der dykkes ned i spændende emner omkring mobility fx IoT, AI, AR, VR, Machine Learning og Business Social.

CITRIX har inviteret NComputing og alle edgemo's Citrix-konsulenter med på standen under overskriften "Work is not a place". Forvent DEMO'er på bl.a. Citrix Workspace Hub og på NComputing RX-HDX, flyvende frisbees, kolde drinks og veloplagte Citrix-entusiaster.

Contour Design skal du opleve! "Jamen, det er jo bare mus", tænker du måske. Men nej, Contour er mere end RollerMouse og et flot samarbejde med Logitech. Prøv deres massagestol, mens du får en snak med Ole og Charlotte om arbejdsmiljø. Så du vores anmeldelse af RollerMouse?

dbramante1928 er smukt design og en god dansk historie. Med Lars Windig i spidsen laver de tasker, covers og omslag, lige som du vil have dem - med logoer, lommer og lynlåse, og med god samvittighed. Derfor har de fleste edgemo-folk har en dbramante-taske!

DELL - Den 31. oktober er der Dell's årlige Dell Technologies Forum med alle Dell's 7 selskaber repræsenteret. Mon ikke vi får et sneakpeak på nyhederne standen på edgemo summit?

DIS - Det er første gang, at Dansk Ingeniørservice er en del af edgemo summit. På den fælles Production Mobility-stand med Apple, app-udvikleren Shape og edgemo, dykker DIS ned i mulighederne for især produktionsvirksomheder. Det handler bl.a. om IoT, AI, AR, VR, Machine Learning og Business Social.

edgemo services holder dagen igennem 10-minutters sessions – ultrakorte appetizers – på edgemo’s services på standen til højre for hovedindgangen. Her er services på alt fra en enkel overvågning til drift af et helt datacenter eller et Citrix-miljø. edgemo’s infrastructure specialists udstiller deres indre Nørd med fx overvågning af stueplanter med NOC2go, 3D print og hjemmebyggede arkademaskiner.

Fujitsu - Siden 2017 har Fujitsu's Robotics Process Automation Center i København udviklet teknologier og processer til at varetage ensformige opgaver samt til at identificere og løse skjulte flaskehalse, fx rapportering, kundeservice-funktioner, opdatering af databaser og digitalisering i almindelighed. Det letter arbejdet, så vi mennesker kan tage os af de mere kreative opgaver. Hør mere om dét i Fujitsu's indlæg og få en snak med fx Nicolai Sonne(!) på standen om alt det andet, Fujitsu også kan.

HP har naturligvis et bredt udvalg af produkter med. Der er dog ét produkt, ingen må gå glip af at se, nemlig den nye notebook, HP Elite Dragonfly, som netop er lanceret og helt eksklusivt er med på edgemo summit (der er p.t. kun 2 modeller i Danmark). Prøv også HP og HPE's fælles lykkehjul! Svar rigtigt på lykkehjuls-spørgsmålene og vind en lækker præmie. 

HPE & Aruba trækker i år det tunge galleri af specialister til edgemo summit. Mød blandt andre

På standen kan du også se, hvornår Peter Elnegaard & Thomas Laursen afholder deres DEMO'er af HPE SimpliVity, som foregår i VIP'en.

Jabra - Udover de populære headsets kan du på Jabra-standen i år også se det nye Panacast Kamera.

Leba laver opladnings- og opbevaringsløsninger til laptops, mobiler og tablets. Det handler om at have it-udstyret på rette sted - klar til brug.

Lenovo - Prøv de nye fantastiske Lenovo-produkter, fx den nye X390 Yoga, X1 Extreme, de helt nye T- og X serier OG den ”spritnye” desktop formfactor M90n Nano. Det er full blown dektop performance og kun 1/3-del så stor som en 1L Tiny. En helt igennem fantastisk desktop-nyhed! Spørg også efter en DEMO af en Smarthub 500.

På 3. sal er Lenovo klar til kamp - dog ikke i bogstavelig forstand, men sammen med to fra Girls Legion Counter Strike e-sportsholdet. De er klar til at uddele virtuelle lussinger i de opstillede battle boxes. Så spørgsmålet er: Tør du stille op!?

Logitech overrasker konstant med nye produkter. Har du fx prøvet det nye Zone Wireless Headset til virksomhedsbrug? edgemo har allerede taget det til sig og brygger p.t. på en anmeldelse. Prøv det og meget andet hos Sune Green på Logitech-standen på 3. sal.

Microsoft - Der er skruet op for alle Microsoft-kanaler i år. Microsoft HoloLens, Surface Hub 2 og Surface pc'er, utallige indlæg og en masse snak om især Azure, Modern Workplace og Teams. Men har du overblik over licenseringen? Det kan du få, hvis du kigger forbi Microsoft-standen i stueetagen.

På 3. sal er der Microsoft Mini-labs, hvor du selv kan få fingrene i fx Azure Migrate v2 og Azure Bastion hos Jesper Buer & Casper Lenander, Infrastructure Specialists, edgemo.

Det er også på 3. sal, du kan få en tur med Microsoft HoloLens under kyndig vejledning af Jesper Nielsen, Solution Architect i edgemo.

MouseTrapper - Den svenske opfinder Rolf Strömberg lancerede den første Mousetrapper i 1994. Og nu har MouseTrapper opfundet verdens første ergonomiske mus med indbygget tastatur, MouseTrapper Alpha.

Nokia har netop lanceret nye modeller på årets IFA. Slå et slag forbi standen, prøv enhederne og hør om Nokia som en del af edgemo's koncept for udrulning af mobile enheder.

PanzerGlass er edgemo's søsterselskab og bebor Delta-husets 2. sal. I dagens anledning har de slået en stand op på 3. sal, hvor de viser, hvad de kan - også som en del af edgemo's udrulning af PanzerGlass-monterede mobile enheder fra bl.a. Apple, Nokia og Samsung.

Raritan tilbyder strømstyringsløsninger, DCIM-software og KVM-over-IP til datacentre i alle størrelser. Deres PDU'er og andre intelligente strøm- og energiovervågningsprodukter opdaterer vores måde at administrere strømmen i datacenteret på.

RugGear laver Android mobiltelefoner der kan tåle at blive kørt over af en bil. Så har du brugere, der arbejder i barske miljøer, så kig forbi RugGear på 3. sal.

Sandberg er producent af tilbehørsprodukter og gadgets til mobiltelefoner, Windows og Mac computere, der kan gøre livet med computeren både sjovere og mere effektivt.

Samsung - Se de seneste nyheder inden for mobil, tablets, signage, TV/AV og retail! Eksempelvis:

  • Samsung DeX, Desktop Experience
  • Samsung's Enterprise Edition-smartphones - den sikreste mobilløsning til din virksomhed
  • Flip 2.0, som gør det nemmere at interagere og samarbejde med dine kollegaer
  • En helt ny dobbeltsidet skærm, hvor hver side tilpasses omgivelserne, den bruges i.
  • The Serif tv'et - den nye 2019-model med sin ikoniske I-formede profil. Skarpere og mere sofistikeret end nogensinde.

Shape er app-udviklere og på edgemo summit for første gang. På den fælles Production Mobility-stand med Apple, DIS og edgemo, dykker Shape ned i mulighederne for især produktionsvirksomheder med udgangspunkt i en konkret stor dansk produktionsvirksomhed.

SMS Passcode - I mere end 80% af alle brud på netværket logger hackere simpelthen på som en almindelig bruger og har uopdaget adgang til systemer og data. Med SMS PASSCODE fra Entrust Datacard tager du effektivt hackernes foretrukne våben væk.

Veeam er med entusiastiske Martin Plesner-Jacobsen i spidsen altid værd at besøge. Spørg fx Martin om, hvad du stiller op med jeres data i skyen, og oplev hans indlæg om ansvaret i forbindelse med jeres O365-data.

VMware - Digital transformation øger kompleksiteten og presset på it-afdelingen, men det kan løses med operationel effektivitet. VMware vRealize Operations leverer selv-kørende IT Operations Management fra applikation til infrastruktur via optimering, planlægning og skalering af Hybrid og Hyper-konvergeret infrastruktur med samtidig overvågning af multi-cloud. Ved hjælp af AI/ML hjælpes it til at køre infrastruktur automatiseret med en samlet operationel platform, der giver kontinuerlig performance optimering, effektiv administration af kapacitet, proaktiv planlægning og intelligent fejlhåndtering med integreret compliance. Kom forbi VMware-standen og få en snak om operationel effektivitet

Zebra er blevet et populært brand i edgemo inden for bl.a. barcode print, mobile enheder og dataopsamling til retail, sundhedsvæsenet, transport, logistik og produktionsvirksomheder.

Tænd kontakten

Vil du vide mere?

Udfyld felterne, så kontakter vi dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.