9. maj 2019 i Hinnerup

HP ShowOff med SCCM

EVENTET ER AFHOLDT. En af vores Infrastructure Specialists i SCCM, Morten Leth Hedegaard inviterer - sammen med HP's chief technologist inden for blandet andet MIK toolet, Flemming Pregaard - til et seminar for SCCM-administratorer og ligesindede.

”Hey Morten! Du skal til møde med Kunde X om HP’s MIK tool. Formålet er at afklare, om tool’et kan gøre en forskel for dem”. Ærligt talt var jeg ikke overbevist om, at det ville blive et særligt spændende møde eller banebrydende for Kunden. Jeg tog fejl. Det blev faktisk ret interessant og i dag er jeg fan af, hvad HP har valgt at gøre via SCCM. Der er lavthængende frugter at hente i forhold til både sikkerhed og administration.

Det vil jeg gerne dele med dig, der har valgt både HP devices og SCCM i din it-infrastruktur.

Du får en ekstra grad af sikkerhed og lettere administration, som du faktisk ikke skal gøre ret meget for – du har det meste allerede.

Hvad kan det? Det kan enable, administrere og monitorere ekstra features på dine HP devices direkte fra SCCM-konsollen. Kort fortalt giver det dig en mere stabil platform. Dykker vi i dybden handler det fx om:

  • Sikker biosopdatering
  • At kritiske services - fx SCCM-klienten - forbliver kørende når malware forsøger at lukke dem ned 
  • Muligheden for at få et OEM image installeret, selv om der intet er på enheden

HP ShowOff med SCCM er ikke et helikopteroverblik men nærmere et deep dive i værktøjer og funktioner til administratoren. Efter seminaret vil du selv være i stand til at aktivere værktøjerne og funktionerne. Du kan selvfølgelig altid bede mine kolleger og jeg om hjælp – evt. bare til at gentage - men du kan også gøre det selv.

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner

Morten Leth Hedegaard
Infrastructure specialist i edgemo a/s

Program


09:30

Registrering & morgenmad i MEYERS restaurant
10:00 Ole Bülow, commercial manager i edgemo, byder velkommen
10:15 Morten Leth & Flemming Pregaard: udfordringer omkring klienten fra SCCM
10:45   Pause
11:00 Morten Leth & Flemming Pregaard: løsninger og muligheder (MIK toolet)
11:45 Afrunding & hands-on
12:00 Frokost i MEYERS restauranten

 

Tid & sted

Torsdag den 9. maj kl. 9:30-12:30 hos edgemo, Delta 8, 8382 Hinnerup

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.