13. april 2021 kl. 13:00-13:45

edgemocca: HP ShowOff 2021

På dette edgemocca løfter vi sløret for en omfattende opdatering af HP EliteBook, ZBooks og skærme. HP har nemlig lyttet til os brugere og tilpasset deres portefølje til vores "nye" arbejdsplads. Hvilke tanker gør DU dig om dine kollegers fremtidige it-arbejdsredskaber efter mere end et år med hjemmearbejde?

HP har netop introduceret en række nye notebooks og skærme. Værktøjer, der i høj grad er tilpasset vores nye normale arbejdsplads, hvor vi skifter mellem kontor, hjem eller et helt tredje sted. Dermed tager de udfordringen op og hjælper os til mere effektivitet trods de nyopståede behov og udfordringer.

Måske du genkender følgende? Er det svært at finde et sted at holde det virtuelle møde uden baggrundsstøj fra fx legende børn? Kan man være produktiv, hvis arbejdspladsen er et "kosteskab"? Hvordan hjælper teknologien med at tilpasse produktet til brugssituationen? Skal man slæbe rundt på alle kræfterne, eller findes der andre løsninger? …og hvad med sikkerhed?

Det kan være svært at forstå, hvordan en pc-producent kan løse ovenstående. I edgemo kan vi kun sige: Det skal opleves! Og det får du altså chancen for i selskab med Henrik Johansson og Mogens Balle fra HP samt Tina Rasmussen fra edgemo. Tina er dagens moderator, som styrer spørgsmålene i chatten undervejs.

Henrik giver også et indblik i de tanker, HP gør sig om miljøet, de anvendte materialer, og hvordan de som producent kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Tøv ikke med at tage HP og edgemo med på råd, hvis du bliver mødt med stigende krav til og mål for bæredygtighed eller bare har brug for sparring.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: HP ShowOff 2021?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.