EVENTET ER AFHOLDT. HPE Discover er konverteret fra en fysisk konference til en af årets første store virtuelle konferencer med live, on-demand og interaktive sessions, keynotes, demoer og træning. En unik mulighed for at få HPE's topledelse, visionære og tekniske personale samt ingeniører i tale - helt uden at jetlag.

Senest opdateret 26. maj 2020 kl. 09:12

"Vi er her for at hjælpe", skriver Antonio Neri, HPE's CEO, i invitationen og taler dermed ind til vores nye udfordringer og prioriteter. Samtidig slår han årets hovedemne an, Transformationen til morgendagens edge-to-cloud - skarpt forfulgt af emner som Business Continuity, Remote arbejdspladser, Hybrid Cloud og Intelligent Edge (har du læst Niels Vejrup's artikel om emnet?), samt hvordan HPE transformerer sig til at levere alt som en service til dig.

Indholdet serveres i form af over 150 live og on-demand sessions samt interaktive demo'er med HPE's eksperter - her er altså en unik chance for at få dem direkte i tale. Har du behov for at opgradere dine færdigheder og certificeringer, indeholder konferencen også både træning og cerficeringskurser.

Din gratis tilmelding udløser $10 til velgørenhed

Det er gratis at deltage i HPE Discover Virtual Experience. Det er blot vigtigt, at du tilmelder dig via nedenstående link. Det giver nemlig os i edgemo mulighed for at stille særlige muligheder til rådighed for dig efter konferencen.

HPE donerer for hver tilmelding $10 til udvalgte organisationer, der hjælper mennesker, virksomheder og fællesskaber verden over med at reetablere efter COVID-19. Vælg selv ved din tilmelding, hvilken organisation du ønsker skal støttes.

Sådan foregår det

Konferencen finder sted på HPE Discover More, hvor du også kan dykke ned i indhold fra tidligere år. HPE Discover deles op i forhold til de forskellige tidszoner i verden. Eksempelvis afholder Antonio Neri sin keynote for Europa onsdag den 24. juni kl. 10:00 dansk tid.

For os i Danmark kører HPE Discover virtuelt den 24. og 25. juni med live sessions i tidsrummet kl. 09:00–12:30 inkl. pauser. Herefter kan du vælge mellem et væld af on-demand sessions, meet-ups etc.

Antonio Neri, HPE CEO

Keynote

Antonio Neri's keynote for Europa starter onsdag 24. juni kl. 10:00 dansk tid.

Til venstre kan du se hans keynote fra HPE Discover 2019.