Året rundt

HPE Executives

edgemo er et fællesskab, vi inviterer dig til at være en del af. Vi deler ud af vores erfaringer, og opfordrer dig til at gøre det samme. Tilsammen kan vi kun blive klogere og dygtigere - og have det sjovt imens.

I 2019 startede vores Datacenter Infrastructure Specialists netværksgruppen HPE Executives, hvor medlemmerne har dét til fælles at være systemadministratorer eller lignende for et eller flere datacentre med komponenter fra HPE. Det er dog ikke en HPE-drevet gruppe, men en edgemo- og medlemsdrevet gruppe. Har du lyst til at være medlem, kan du søge om medlemsskab ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Mødefrekvens: Vi mødes to gange årligt, nu både i øst og vest! Vi opsamler løbende nyheder fra HPE's internationale konferencer, fx Ambassador Summit, TSS, Discover og SPET, og serverer dem for dig på mødet.

Mødeform: Det klassiske netværksmøde starter hos edgemo eller et af gruppens medlemmer og slutter med en middag i nærheden. Der kan være et tema for mødet og relevante gæstetalere. Det utraditionelle netværksmøde er... ja utraditionelt :-) Eksempelvis tog en anden af vores netværksgrupper til en relevant international konference sammen.

Medlemmer & initiativtagere

Medlemmerne af gruppen har typisk samme arbejdsområde, og vi gør meget for at sikre en god sammensætning i gruppen. Niels Vejrup og Alex Sørensen er initiativtagerne til netværksgruppen og står for facilitering, herunder invitation af eventuelle relevante gæstetalere.

Niels Vejrup er konsulenten, som i 2020 bestod HPE Master ASE Hybrid IT Solutions Architect V1 som den eneste i Danmark og uden at skilte nævneværdigt med det.

Tilmelding

Det er gratis at være medlem af edgemo's netværksgrupper - udover det, det måtte koste dig fx at lægge lokation til et af møderne. Netværksgruppen er dog forbeholdt edgemo's og Danoffice IT's kunder.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks. Vi bekræfter din tilmelding og kontakter dig med mere information kort tid efter.

Tilmelding

Hvad kunne du tænke dig på agendaen? Skriv gerne under kommentarer, hvilke emner du kunne tænke dig, at vi tog op i netværksgruppen.