17. juni 2021 kl. 10:00-10:45

edgemocca: HPE Previews 2021

HPE's største konference, HPE Discover, afholdes virtuelt den 23.-25. juni. Og der er lagt i kakkelovnen til de helt store nyheder. Flere er allerede afsløret, og i edgemo tager vi et 45-minutters preview på de vigtigste. Som altid er dine værter vores egne datacenter-specialister.

Blandt nyhederne (offentliggjort 4. maj) er HPE's nye storage-as-a-service-platform, baseret på nye Alletra storage arrays. Med andre ord nye produkter med en as-a-service-tilgang, blandt andet cloud management fra start - dét, HPE kalder Storage Central. Og der går rygter om, at det samme kommer til at ske med serverne. Men HPE skal også holde sig i svært god form for at følge med i kapløbet med Amazon Web Services og Microsoft Azure. Se videoen med HPE Alletra længere nede på siden.

Lanceringen er helt i tråd med temaet for HPE Discover, The Future is Edge to Cloud, med stikord som dataeksplosion, næste bølge af den digitale transformation og rigtig meget Edge. Hvad sidstnævnte angår skriver HPE, at det forventes, at flere end 50% af alle virksomhedsdata inden for bare 2 år vil komme fra the edge. Tager vi den nye storage-aaS-platform som eksempel, er den "designet til blandt andet at tackle dataeksplosionen edge-to-cloud og nedbryde de siloer og den kompleksitet, der i dag plager vores datamiljøer".

Det er dog langt fra alt, du kan forvente af dette edgemocca. Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Har du brug for lidt opvarmning, kan du fx gøre det med vores nye edgemovie: Nyheder fra HPE TSS - en videohapser på 20 minutter, der dykker ned i nyhederne inden for fx SimpliVity, Aruba og Ezmeral Container Platform. Du kan også vælge at blive klogere på edge computing i vores bidrag til Alt Om Data's tendensartikel eller vores egen artikel: "Dér hvor tingene sker".

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: HPE Previews 2021?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.