13. september 2022 kl. 13:00-13:45, online

edgemocca: HP ShowOff 2022

De sidste par år har alle os kontorarbejdere i dén grad oplevet, hvordan det er at være fladskærmskriger på hjemmekommandoen – med alle de muligheder og udfordringer, det giver. Og vi bliver stadig klogere på forholdene forbundet med hjemmearbejde. Dét - og lidt til - skal vi snakke med HP om over en kop edgemocca.

Der er ting, der helst skal være på plads, for at hjemmearbejdet glider bedst. Hvem har ikke deltaget i et onlinemøde, hvor der var bøvl med funktionaliteten. Derfor har HP i den nye generation af professionelle notebooks fokuseret på udvikling af teknologi, der optimerer den virtuelle mødeoplevelse. Du får nu automatisk hjælp til fx at fjerne uønsket lyd og optimere dit billede, uanset lysforhold. Dermed slipper du for at sidde fastlåst på stolen, men kan bevæge dig frit rundt uden at forstyrre de øvrige mødedeltagere.

Webinaret handler dog ikke kun om hjemmearbejde. Henrik Johansson og Mogens Balle fra HP gennemgår også forbedringerne i det nye produktudvalg og lærer dig, hvordan du får mere kraft på din notebook - uanset om du er på kontoret eller derhjemme.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Tilmeld dig edgemocca

edgemocca er kaffesnak-webinarer, som typisk tager 30-60 minutter. Platformen er Teams Live Events. Formen er mere demo end powerpoint, og en fast edgemoderator styrer løjerne.