AFHOLDT: 1. oktober 2020 kl. 09:00-11:30, online

Microsoft University: Ignite Highlights

Fire af edgemo's specialister gi'r dig de absolutte highlights fra Microsoft Ignite inden for områderne: Modern Work & Security samt Microsoft Teams. En hel uges online-konference koges altså ned til kun 2½ times webinar - nemt og bekvemt for dig.

På grund af COVID-19 er Microsoft Ignite 2020 ændret fra en almindelig konference til en moppedreng af en virtuel oplevelse. Der er nemlig ikke kun ét tema på Ignite men en heksekedel af emner.

Online-konferencen afholdes den 22.-24. september og er sammensat, så der er rigtig meget at komme efter for både teknikere, beslutningstagere og udviklere. Derfor deltager mange af edgemo's specialister naturligvis. Og fire af dem har taget opgaven med at samle de vigtigste highlights og servere dem for dig denne torsdag formiddag. Mød dagens specialister og se tidsrum for de enkelte indslag herunder.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Tip: Følg edgemo på Twitter! edgemo's specialister tweeter løbende under Ignite på edgemoDK og egne Twitter-konti. Tag os gerne eller brug #edgemodk, hvis der er noget, du vil gøre os opmærksom på.

Kl. 09:00-09:45

Modern Work & Security

#intune #conditionalaccess #mfa #configurationmanager #windows #devicemanagement

Kl. 10:00-10:45

Microsoft Teams

Kl. 09:00-09:15 + 11:15-11:30

Intro & outro

Jesper byder velkommen, styrer chatten og runder af til sidst.

.

Gik du glip af Microsoft University: Ignite Highlights?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.