25. september kl. 13:30-14:30 online

Virtuel Ignite Fredagsbar

Mens vi deler en fredagsøl, giver fire edgemo-konsulenter appetizers fra Microsoft Ignite og dét, du kan dykke dybere i på Ignite-webinaret den 1. oktober. Du er meget velkommen til også selv at byde ind med aha-oplevelser fra konferencen.

Microsoft's største årlige konference, Microsoft Ignite, gennemføres i år virtuelt - det samme bliver sikkert tilfældet i 2021. Programmet er omfattende og strækker sig over den 22.-24. september. 

Derfor inviterer vi dig hermed til Virtuel Ignite Fredagsbar, hvor du både har mulighed for at dele det, du har oplevet - og høre om andres oplevelser fra konferencens tre dage. Fire af vores specialister vil også kort fortælle om det, de hver især har fundet relevant inden for kategorierne:

De korte opsummeringer er samtidig appetizers på det webinar, Microsoft University: Ignite Highlights, vi afholder den 1. oktober kl. 09:00-11:30. Her går samme konsulenter mere i dybden med hvert emne - så "dybt" det nu kan lade sig gøre på den relativt korte tid.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til fredagsbaren kort før afholdelse. 

Tip: Følg edgemo på Twitter! edgemo's specialister tweeter løbende under Ignite påedgemoDK og egne Twitter-konti. Tag os gerne eller brug #edgemodk, hvis der er noget, du vil gøre os opmærksom på.

Jesper er Solution Architect og blev i 2020 for 5. år i træk udnævnt som Microsoft MVP inden for Windows and Devices for IT som den eneste i Danmark.

Kasper designer og implementerer løsninger som Infrastructure Specialist inden for Modern Workplace, Windows og Enterprise Mobility Security (EMS).

Troels er Infrastructure Specialist og har siden 2003 excelleret som ekspert i SCCM, EMS, Intune og Modern Workplace på mange spændende projekter.

Jakob har to årtier inden for it på CV'et, heraf de sidste 8 i edgemo som Infrastructure Specialist inden for blandt andet Office 365, Teams, Exchange og AD.

Tilmelding til Ignite fredagsbaren

Vær venligst opmærksom på, at Fredagsbaren er forbeholdt edgemo's kunder - og dem, der overvejer at blive det - samt edgemo-folket selv.