AFHOLDT: 25. september kl. 13:30-14:30 online

Virtuel Ignite Fredagsbar

Mens vi deler en fredagsøl, giver fire edgemo-konsulenter appetizers fra Microsoft Ignite og dét, du kan dykke dybere i på Ignite-webinaret den 1. oktober. Du er meget velkommen til også selv at byde ind med aha-oplevelser fra konferencen.

Microsoft's største årlige konference, Microsoft Ignite, gennemføres i år virtuelt - det samme bliver sikkert tilfældet i 2021. Programmet er omfattende og strækker sig over den 22.-24. september. 

Derfor inviterer vi dig hermed til Virtuel Ignite Fredagsbar, hvor du både har mulighed for at dele det, du har oplevet - og høre om andres oplevelser fra konferencens tre dage. Fire af vores specialister vil også kort fortælle om det, de hver især har fundet relevant inden for kategorierne:

De korte opsummeringer er samtidig appetizers på det webinar, Microsoft University: Ignite Highlights, vi afholder den 1. oktober kl. 09:00-11:30. Her går samme konsulenter mere i dybden med hvert emne - så "dybt" det nu kan lade sig gøre på den relativt korte tid.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til fredagsbaren kort før afholdelse. 

Tip: Følg edgemo på Twitter! edgemo's specialister tweeter løbende under Ignite på edgemoDK og egne Twitter-konti. Tag os gerne eller brug #edgemodk, hvis der er noget, du vil gøre os opmærksom på.

Jesper Nielsen

Jesper er Solution Architect og blev i 2020 for 5. år i træk udnævnt som Microsoft MVP inden for Windows and Devices for IT som den eneste i Danmark.

Kasper designer og implementerer løsninger som Infrastructure Specialist inden for Modern Workplace, Windows og Enterprise Mobility Security (EMS).

Troels Tønder

Troels er Infrastructure Specialist og har siden 2003 excelleret som ekspert i SCCM, EMS, Intune og Modern Workplace på mange spændende projekter.

Jakob har to årtier inden for it på CV'et, heraf de sidste 8 i edgemo som Infrastructure Specialist inden for blandt andet Office 365, Teams, Exchange og AD.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.