Anmeld & vind

Logitech-konkurrence

EVENTET ER AFHOLDT. Holder du jævnligt onlinemøder? Så vil det sikkert være rart med dit helt eget headset og webcam. Det har du nu chancen for at vinde!

Det eneste du skal gøre, er at skrive en anmeldelse af dit yndlings-Logitech-produkt - se udvalget på edgemo shoppen. Anmeldelsen skal naturligvis bero på din egen ægte oplevelse af produktet - din ærlige mening. Alle anmeldelser vurderes af vores dommerpanel, og bedste anmeldelse præmieres med et personligt onlinemøde-sæt (værdi kr. 3.099).

Savner du inspiration til din anmeldelse, er du velkommen til at tage et kig på edgemo's anmeldelser af Logitech-produkter:

Sådan gør du!

Skriv din anmeldelse og kopiér den ind i nedenstående dialogboks sammen med dine kontaktdata. Er anmeldelsen meget lang, er du også velkommen til at maile den til Hanne på hre@edgemo.com.

Vær opmærksom på!

Vinderen udvælges af dommerpanelet 1. maj 2020 og får straks derefter direkte besked. Konkurrencen er forbeholdt edgemo's kunder og gælder kun i perioden 1. marts til 30. april 2020.

Din anmeldelse vil muligvis blive eksponeret offentligt fx på edgemo's website, nyhedsbrev, LinkedIn o.l. - dog kun med dit navn og/eller firmanavn efter forudgående aftale.

Præmien

Bedste anmeldelse præmieres med et personligt onlinemøde-sæt bestående af et Logitech Zone Wireless headset og et Brio 4K-webkamera (værdi kr. 3.099).

Dommerpanelet

Marketing Specialist & forfatter af edgemo's anmeldelse af Logitech Zone

Elev i Inside Sales med en passion for Logitech-produkter

Infrastructure Specialist inden for O365 & Productivity i edgemo services

Eksempler på anmeldelser

Vi har gjort det før. I 2017 tog vi også imod anmeldelser fra jer alle og præmierede de bedste. Derfor gentager vi vinderne her, som inspiration. 

Logitech M280 trådløs mus

"Trådløs mus i skarpt og brugbart design! Musen fremstår i sit sorte let futuristiske 'Knight Rider'-design, som en mus, man virkelig har lyst til at bruge og man bliver ikke skuffet! Ligger godt i hånden og... Læs mere

Logitech M280 trådløs mus

"Trådløs mus i skarpt og brugbart design! Musen fremstår i sit sorte let futuristiske 'Knight Rider'-design, som en mus, man virkelig har lyst til at bruge og man bliver ikke skuffet! Ligger godt i hånden og den er præcis!"
Jens, IT-chef

Se Logitech M280 på shoppen Læs mindre

Logitech M330 Silent Plus trådløs og lydløs mus

"Jeg havde ikke hørt om en ”silent” mus før en af mine kollegaer bragte det på banen. Det var en nyansat i vores produktudvikling, som gerne ville have en mus, der var trådløs, nem at tage med på farten og lydløs. Vi... Læs mere

Logitech M330 Silent Plus trådløs og lydløs mus

"Jeg havde ikke hørt om en ”silent” mus før en af mine kollegaer bragte det på banen. Det var en nyansat i vores produktudvikling, som gerne ville have en mus, der var trådløs, nem at tage med på farten og lydløs. Vi søgte lidt rundt og fandt dette produkt. Først var jeg meget skeptisk, da jeg ikke troede, der ville være den store forskel, men da pakken kom og vi fik den tilsluttet, blev der lige 5 minutters pause på kontoret, for alle skulle se og prøve den nye mus. Jeg er ikke så glad for størrelsen, personligt føler jeg at den er for lille, men den faldet i god jord hos de andre. Det der overraskede mig mest, var de lydløse klik. Det var overraskende godt. Jeg giver den 3,5 point ud af 5.
Pros: Lydløs, nem at transportere, god batteritid.
Cons: Meget lille i længden. Hvis man har store hænder kan den godt være irriterende at holde på i længere tid.
Generelt en rigtig god lille mus, hvis du er på farten."
Nicklas, IT Supporter Trainee

Se Logitech M330 Silent Plus på shoppen. Læs mindre

Videokonference med Logitech GROUP

"Vi har implementeret Skype for Business, og det har brugerne taget virkelig godt imod. Det har også øget interesse og fokus for afvikling af videomøder. Tidligere har vi i stor stil anvendt Cisco videoenheder, men er i stigende omfang begyndt at anvende Logitech GROUP Video conferencing... Læs mere

Videokonference med Logitech GROUP

"Vi har implementeret Skype for Business, og det har brugerne taget virkelig godt imod. Det har også øget interesse og fokus for afvikling af videomøder. Tidligere har vi i stor stil anvendt Cisco videoenheder, men er i stigende omfang begyndt at anvende Logitech GROUP Video conferencing til mindre mødelokaler med op til ca. 8/10 deltagere.
Løsningen fungerer rigtig fint med god lyd og god billedkvalitet. Og til mindre lokaler vil vi  fremadrettet vælge denne fremfor en væsentlig dyrere Cisco-løsning."
Rasmus, IT Driftschef

Se Logitech Group videokonferenceløsning på shoppen. Læs mindre

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.