AFHOLDT: 22.-24. september 2020, online

Microsoft Ignite 2020 med edgemo

På grund af COVID-19 er Microsoft Ignite 2020 ændret fra en almindelig konference til en virtuel oplevelse. edgemo deltager naturligvis fortsat og serverer highlights fra konferencen på Microsoft University: Ignite Highlights den 1. oktober.

Senest opdateret 20. september 2020 12:15

Udover webinaret Microsoft University: Ignite Highlights, afholder vi en Virtuel Ignite Fredagsbar, hvor du både har mulighed for at dele det, du har oplevet - og høre om andres oplevelser fra konferencens tre dage. Fire af vores specialister vil også kort fortælle om det, de hver især fandt relevant inden for Modern Work & Security samt Microsoft Teams.

Om Microsoft Ignite

Microsoft Ignite er Microsoft's største årlige konference, der normalt afholdes fysisk i Las Vegas. Der er ikke ét tema på Ignite men en heksekedel af emner. Konferencen er sammensat, så der er rigtig meget at komme efter for både teknikere, beslutningstagere og udviklere. Men på grund af den nuværende situation er Ignite i år ændret til et digitalt event, der strækker sig fra tirsdag den 22. til torsdag den 24. september.
Link til Microsoft Ignite's officielle website

I edgemo plejer vi at deltage i Microsoft Ignite sammen med vores kunder. Det er selvsagt ikke muligt i år, hvorfor vi har taget initiativ til ovennævnte virtuelle events. Har du spørgsmål til Ignite eller emner derfra, så tøv ikke med at kontakte os direkte eller på info@edgemo.com og +45 69 89 88 00.

Læs edgemo-specialisternes rejsereportage fra Microsoft Ignite 2018 og 2019