ALLE PLADSER OPTAGET

Microsoft Ignite

EVENTET ER AFHOLDT. Med mere end 700 forskelige sessioner og labs samt deltagere fra hele verden, bliver Microsoft Ignite årets største Microsoft-event.

Der er ikke ét tema på Ignite men en heksekedel af emner. Konferencen er sammensat, så der er rigtig meget at komme efter for både teknikere, beslutningstagere og udviklere. Læs mere om konferencen på Microsoft Ignite's officielle site.

edgemo arrangerer igen en tur til Ignite, og vi vil gerne invitere dig med. Vi stiller med et stort hold Microsoft-konsulenter, som bliver en aktiv del af turen. Der er god mulighed for tæt dialog med både konsulenterne og andre kunder om det, vi oplever.

Der er et begrænset antal pladser, da det er vigtigt for os med den tætte dialog. På grund af stor interesse er alle pladser nu optaget.

Læs også: Konsulenterne rejsereportage fra Microsoft Ignite 2018

Kom med os til Ignite

Jakob Kvistgaard

Søren Lassen

Lars Staal Møller

Jesper Buer

Thomas Gørup Jensen

Casper Lenander

Jesper Nielsen

Klaus Østergren

Steven Kronholm

Program

I 2019 foregår konferencen i Orlando i Florida den 4.-8. november. Det foreløbige program for turen ser således ud:

Lørdag 2/11: Afrejse fra Danmark og ankomst i Orlando samme dag

Søndag 3/11: Pre-conference sessions, fælles udflugt efterfulgt af middag om aftenen

Mandag 4/11: Fuldt program på konferencen med taler, breakout sessions, labs, certificeringstests og expo. Velkomstreception om aftenen.

Tirsdag og onsdag 5.-6./11: Fuldt program. Happy hour og frivillige aktiviteter om aftenen.

Torsdag 7/11: Fuldt program. Fest om aftenen.

Fredag 8/11: Afsluttende keynotes og certificeringer.

Lørdag 9/11: Afrejse fra Orlando.

Søndag 10/11: Ankomst Danmark.

Programmet er med passende hensyn til jet-lag og behovet for at lade den nye læring bundfælde sig. Der er rig mulighed for at netværke med andre ligesindede.

Pris og indhold

Prisen for deltagelse på edgemo's Microsoft Ignite-tur er kr. 39.500 pr. person ekskl. moms og inkluderer fly, indkvartering, forplejning og adgang til konferencen.

OBS! Vær venligst opmærksom på, at der hæftes for det reserverede ved tilmelding. Evt. ændringer er med forbehold for pladssituationen og gebyr oplyses ved henvendelse. edgemo påtager sig intet ansvar for hændelser, vi ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges, herunder Force Majeure, sygdomme o.lign. eller som følge af den rejsendes egne forsømmelser.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.