10. marts 2021 kl. 11:00-11:45

edgemocca: Frihed med Nutanix

Datacenter-veteran, Niels Vejrup, og Regionsdirektør, Jesper Frederiksen er to af de syv edgemo-folk, som har taget den krævende certificering, der gør edgemo til Nutanix Cloud Champion Partner. Snup en virtuel kaffeseance med d'herrer og få indblik i Hyper Converged-løsninger med frihed til at vælge selv.

På trods af de mange HCi-løsninger på markedet, går Nutanix ind og lukker et hul. Derudover tapper de ind i en tendens – et stigende krav – om mere fleksibilitet. Nutanix er en ren software-løsning uden vendor lock-in. Det understøtter friheden til at vælge selv, når det kommer til hardware i infrastrukturen.

Temaet for denne udgave af edgemocca er, hvordan man med Nutanix som løftestang får skabt rammerne for en enterprise cloud. Altså en it-infrastruktur, der agerer som en cloud på tværs af on-premises ressourcer og eksterne ressourcer. Hvor automatisering er i hovedsædet for at nedbringe de arbejdsprocesser, der reelt ikke giver værdi for forretningen. Vi skal tale frihed til at vælge både dén hardware- og hypervisor-platform, der giver mening for de workloads, man kører i virksomheden.

Er du involveret i jeres it-infrastruktur, arbejder du med at se på jeres transition til cloud, eller vil du bare gerne have en kort guide til, hvordan en Hyper Converged infrastructure (HCi) kan danne rammerne for en moderniseret it-platform, så er denne edgemocca for dig. Vi kommer overordnet rundt om hele platformen og Niels er din garant for, at vi også får set lidt ned i motorrummet på Nutanix-løsningerne.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Frihed med Nutanix?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.