15. april 2021 kl. 13:00-13:45

edgemocca: Surface Secrets

Vi vil gerne invitere dig. Men vi må ikke rigtig fortælle, hvad det handler om. Vi må godt sige Microsoft Surface, men så stopper det næsten også dér. Til gengæld har vi fundet den bedste til at fortælle om det: Jesper Nielsen! Jesper er Solution Architect i edgemo og har en passion for Surface-produkterne. Han ved også meget om dem, blandt andet fordi han bruger dem hver eneste dag og har mange af dem.

Derfor var Jesper også en af anmelderne, da vi i 2020 anmeldte Microsoft Surface. Og selv om Jesper er begejstret for Surface, kan han godt lege it-branchens svar på musikkens Thomas Treo og tage de kritiske anmelder-briller på. Det er jo ham selv og kollegerne, der skal hjælpe it-folket med at håndtere enhederne bagefter. Derfor kan du roligt forvente også at høre lidt om device management.

Nyhederne er dog i fokus! Og lidt vi heldigvis sige, fx at Microsoft's udmelding er, at nyhederne forventes leveret fra ultimo april, hvilket faktisk er en ret god nyhed, da der er leveringstid på flere konkurrerende it-produkter p.t. Vi kan også fortælle, at Microsoft har tænkt sig at gøre noget ved en lidt kedelig statistik. Sidst men ikke mindst skal Jesper forhåbentligvis også afsløre en nyhed inden for service og support. Jesper får hjælp fra infrastructure specialist, Lars Staal Møller, der er dagens moderator og blandt andet tager sig af dine spørgsmål via chatten.

Tilmeld dig via nedenstående dialogboks og modtag et link til webinaret kort før afholdelse.

Konkurrence

Når nu det hele er så hemmeligt, synes vi, at det er på plads med lidt spas. Derfor kan du deltage i vores konkurrence om et af de nye produkter (værdi: kr. 2.000). Gæt hvilken farve eller farver det største af de nye produkter fås i. Vi trækker lod blandt de forslag, der kommer tættest på den korrekte farve/farvesammensætning, og giver vinderen direkte besked.
Opdatering, 14. april: Konkurrencen er slut. Microsoft har offentliggjort farverne, og vi trækker den heldige vinder i forbindelse med webinaret.

Kaffesnak? Den, du overhører ved kaffemaskinen, når et par kolleger snakker om noget smart, de lige har set. Den gør vi nu virtuel via en række 30-60 minutters webinarer om et konkret emne - behandlet af os selv eller en inviteret gæst og med mere demo end powerpoint. Vi kalder det edgemocca!

.

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Surface Secrets?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.