AFHOLDT: 9. juli til 15. august 2020

Sommerkonkurrence

Festivalerne er aflyst, Mallorca-billetterne returneret, og der er dømt kabale i campingvognen. Så nu udfordrer vi alle it-snedkere, Citrix-ministre og Azure-anførere i en sommerkonkurrence om de bedste idéer til efterårets event-program. Hvem skal på scenen? Og hvilken genre skal vi "spille"?

Har du altid drømt om en intimkoncert med Jesper Nielsen og sangen "Går og glor på Windows"? Eller er "Pas på det knaldrøde phishing-link" nynnet af Alex og Kåre mere er dig? Måske er du bare mest til fest i Parken med "Lille Cloud gik morgentur" fremført af Azure-drengene - eventuelt suppleret af Ole med "Kong Christian stod ved højen Mac"? 

Der må være noget, du savner. Noget vi ikke har tænkt på. Så nu stiller vi vores over 100 mand store orkester af specialister til din rådighed, godt suppleret af vores partnere.  Hvad vil du høre? Og hvordan skal det serveres? Del dine ønsker med os i formularen herunder og indgå i konkurrencen om et edgemo-kit til dig og to af dine yndlingskolleger.

Alle forslag sættes til afstemning blandt edgemo-folket, og afsenderne af forslagene med flest stemmer vinder et edgemo-kit. Der trækkes tre vindere. Vinderne får direkte besked efter den 15. august 2020.

Gevinsten

Vinderne får hver tre edgemo-kit med: årets t-shirt fra LAKOR (se billedet), en lækker dbramante lædertaske og et smukt edgemoccakrus. Hele molevitten toppes op af en hyggekurv fra Lenovo med kulinariske lækkerier.
(Værdi kr. 4.500)

Tak til Lenovo for at bidrage til konkurrencen.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.