9. & 23. juni 2022 kl. 09:00-12:30 i Ballerup

Image Builder & Azure Virtual Desktop

I mange år har systemer som Microsoft Remote Desktop Services og Citrix været grundsten i virksomhedernes it-landskab. Systemer med en (ofte høj) kompleksitet og licensomkostning, som kræver specialistviden at vedligeholde. Trenden går nu mod Modern Workplace og cloud-baserede programmer, og brugerne arbejder alle steder fra.

Oplev den første edgemo Masterclass i vores nye lokaler i Ballerup. En hands-on training med nogle af vores skarpeste kollegaer inden for Microsoft Surface.

Initiativtagerne til denne edgemo masterclass er Jesper Nielsen og Lars Staal Møller.

Jesper er Solution Architect i edgemo og har en passion for Surface-produkterne, og har bl.a. anmeldt Microsoft Surface i 2020. Og selv om Jesper er begejstret for Surface, kan han godt lege it-branchens svar på musikkens Thomas Treo og tage de kritiske anmelder-briller på. Det er jo ham selv og kollegerne, der skal hjælpe it-folket med at håndtere enhederne bagefter. Derfor kan du roligt forvente også at høre lidt om device management.

Vores Infrastructure Specialist, Lars, sidder til dagligt med bl.a. Modern Workplace. Drivkraften bag hans arbejde er "det her må kunne gøres smartere" - og det har det kunne i rigtig mange tilfælde.

Besøg os i Ballerup og oplev vores specialister demonstrere funktionaliteten af nogle af Microsoft Surface nyeste produkter.

Vær opmærksom på at workshoppen er begrænset til max. 20 deltagere.

Program

 

Tilmeld dig workshoppen

Tilmeld dig ved at udfylde formularen herunder.