22. juni - 15. august 2022

Recruiting: Surface Test Pilots

★★★★★ - Elsker du gadgets, og kan du sætte ord på din passion? Så får du nu chancen for at teste og anmelde en Microsoft Surface Duo 2, en Surface Laptop Studio eller en Surface Laptop 4 – og beholde produktet bagefter. Din anmeldelse deles her på edgemo.com, så andre kan få glæde af din vurdering.

OBS! Ansøgningsfristen er forlænget fra den 8. til den 15. august.

I edgemo anmelder vi ofte produkter og løsninger. Det er os selv, der tester og skriver anmeldelserne - se dem her - for at du kan få en idé om, hvordan produktet fungerer, hvem det passer til, og om det lever op til producentens ord. Men i 2021 tog vi skeen i den anden hånd, da vi første gang rekrutterede Surface Test Pilots og lod det være op til to af vores kunder, Leon og Claus, at anmelde produkterne.

Nu gør vi det igen! Så nu er det måske dig, der skal teste, vurdere og anmelde - og dele din anmeldelse med ligesindede? Det sidste hjælper vi dig dog med, da anmeldelsen offentliggøres her på edgemo.com samt på vores LinkedIn og Facebook. Hvis altså du har de rette anmelder-skills!

Ekspertpanelet

Om du har de rette skills afgøres af vores ekspertpanel, bestående af Solution Architect Jesper Nielsen og Head of Cloud Products, Casper Lenander. Casper og Jesper har anvendt Surface-produkter lige så længe, produkterne har eksisteret, og de er makkerparret bag edgemo's egen Surface-anmeldelseDe gi'r dig følgende gode råd:

  • Fortæl om den kontekst, produktet er testet i - hvilken slags bruger er du?
  • Hvordan klarer produktet sig i forhold til det, du skal bruge den til, fx performance, kvalitet, robusthed og design?
  • Tag stilling til produktets målgruppe - hvem har størst glæde af produktet, og hvem har ikke?
  • Hold producentes ord om produktet op imod din egen oplevelse

Sådan gør du

Du ansøger om at blive Surface Test Pilot ved at udfylde formularen i bunden af siden. I kommentarfeltet skriver du, hvorfor netop DU er den bedste Microsoft Surface Test Pilot. Ekspertpanelet gennemgår alle ansøgninger og vender retur til dig senest den 19. august. Hvis du får jobbet som Surface Pilot, sender vi dig fluks det Microsoft Surface-produkt, du skal anmelde. Anmeldelsen skal være på dansk, fylde cirka én A4-side og afleveres senest den 19. september 2022. Når du er færdig med at teste, vurdere og anmelde, må du og din arbejdsplads beholde Surface-produktet som tak for din indsats.

Aktiviteten er forbeholdt edgemo's kunder.

Duo 2

"Gør mere med to skærme", skriver Microsoft.
Værdi DKK 8.000 inkl. moms

Laptop Studio

"Utroligt kraftfuld, uendeligt fleksibel", skriver Microsoft.
Værdi DKK 13.490 inkl. moms

Laptop 4

"Gør det hele med stil, hastighed og ydeevne", skriver Microsoft.
Værdi DKK 13.200 inkl. moms.

Vil du vide mere?

Dette event er afholdt

Hvis du vil vide mere, så udfyld felterne og vi kontakter dig senest næste arbejdsdag. Du er også altid velkommen på +45 69 89 88 00 eller info@edgemo.com - og i menuen under Kontakt finder du alle edgemo people's kontaktdata.