10. december 2020 kl. 13.00-13:45, online - se optagelsen ved at udfylde formularen nederst på siden

edgemocca: Softwarepakketering

Pakker stjæler juletiden - det er sjovt at åbne dem, men er trættende, når vi pakker dem. Sådan er det også med softwarepakker, og det gælder hele året. Nu viser Bo og Emil, hvordan du skærer tiden, du bruger på softwarepakketering, ned til under det halve.

Webinaret er afholdt - se optagelsen ved at udfylde formularen nederst på siden

Pakker koster mange timer i vedligehold, men er nødvendige for at dine kollegaer har netop de funktioner, de skal bruge, og din sikkerhed ikke har huller, der kan snige sig malware, virus eller ransomware ind ad. Det fjerner desværre bare fokus fra din kerneforretning. Så pakkerne bliver udskudt, sjældent standardiseret og koster for meget værdifuld tid, fordi der ikke kigges på det mere end én gang om måneden. Men det behøver ikke at tage så lang tid. Og du behøver ikke at investere i dyre og komplicerede licensløsninger til din softwarepakketering.

Nu viser edgemo's pakkemestre, Infrastructure Specialists Bo Uhrskov og Emil Skibsted, hvordan du skærer tiden, du bruger på pakker, ned til under det halve. Kaffeagendaen er:

  • Velkommen til SOFT2go
  • Rundvisning på edgemo's pakkeportal
  • Intro til Pakkeværktøjet
  • Den hurtige import til ConfigMgr med Import Tool
  • Ny feature: Run.exe – den hurtige installation
  • Opsummering: De 5 Bedste Råd
  • Svar & spørgsmål fra deltagerne

Gratis julepakker til alle deltagere

Efter webinaret får du 1 måneds gratis abonnement på edgemo's pakkeportal, importværktøj og pakkeværktøj - så du kan prøve det... Læs mere

Gratis julepakker til alle deltagere

Efter webinaret får du 1 måneds gratis abonnement på edgemo's pakkeportal, importværktøj og pakkeværktøj - så du kan prøve det selv!

Ved deltagelse i webinaret er du også med i lodtrækningen om 1 gratis julepakke*, hvor du får en af dine virksomhedsspecifikke pakker pakket af vores pakkespecialister (sig lige dét hurtigt 3 gange!). Vinderen af lodtrækningen får direkte besked via mail.
*Omfatter kun pakker, der ikke kræver adgang til jeres systemer under installation, og hvor du kan levere alle kildefilerne. Læs mindre

Bo Uhrskov har siden 2013 været ansat i edgemo som Infrastructure Specialist inden for blandt andet scripting (Powershell og VBS), OS og application deployment. Ikke... Læs mere

Bo Uhrskov har siden 2013 været ansat i edgemo som Infrastructure Specialist inden for blandt andet scripting (Powershell og VBS), OS og application deployment. Ikke mange kan slå Bo i pakke-disciplinen - han er ganske enkelt en af Danmarks hurtigste og dygtigste inden for dette felt - og er her en vigtig del af edgemo Services. Tør du stille op i en konkurrence mod Bo?

Emil Skibsted har siden 2017 været ansat som Infrastructure Specialist inden for Deployment i vores Consulting Services. Her udvikler han fx features til edgemo's services. Emil kender systemadministrator-rollen fra "begge sider af skrivebordet", og har blandt andet haft det internationale ansvar for MEMCM/SCCM i en mellemstor dansk virksomhed. Læs mindre

Gik du glip af webinaret, edgemocca: Softwarepakketering?

Se optagelsen af webinaret

Udfyld formularen og kom direkte til optagelsen af webinaret.